fbpx

B&B Haciënda Rural San Ignacio in Hornachuelos

Deze B&B ligt in de provincie Córdoba op 50 km van de gelijknamige stad!

B&B Haciënda Rural San Ignacio in Hornachuelos

Anita & Erik hebben zich 3 jaar geleden vanuit Nederland komen ontfermen over B&B Rancho Sierra Azul, die ze vanaf de opstart gerund hebben met enorm veel succes!

Na een tijdje wilden Anita en Erik zich elders gaan vestigen en zo werden ze verliefd op het dorpje Hornachuelos in de provincie Córdoba! Het kleine dorpje heeft veel meer te bieden dan men zou denken! Vooral het natuurpark laat je nooit vermoeden dat je in Andalucia bent ! En B&B Haciënda Rural San Ignacio ligt ten midden van dit oogverblindend natuurgebied! Ideaal voor wandelaars, ornithologen of gewoon voor mensen die komen genieten van de rust en de gezonde omgeving! De B&B heeft 3 mooie kamers!

Hornachuelos

B&B Haciënda Rural San Ignacio

U gaat zich hier nooit vervelen op deze magische plek in Andalucia, dankzij de prachtige natuur, de leerzame cultuur en de gastvrijheid in deze B&B!

De haciënda heeft 3 B&B kamers, op de 1e, 2e en 3e verdieping

Op de begane grond is de woonkamer met een aparte bar/lounge ruimte voor onze gasten. Buiten is naast een zeer groot terras van 1600 m2 een royale veranda. Uiteraard kan men hier ook een duik nemen in het zoutwater zwembad, wat natuurlijk beter is voor de huid als chloor!

Kom van dit uitzicht genieten tijdens uw vakantie in B&B Haciënda Rural San Ignacio!

Voor alle info en reservatie klikt u hier

Volg hen Facebook

Trips2Malaga gaat zich zeker onderdompelen in de prachtige natuur van Hornachuelos en gaan terugkomen met een fantastisch reisverslag !