B&B Villa Deseada, dé plek om te genieten van het authentieke Andalusische leven.

Facebookmail
Villa Deseada – Periana – Axarquia – Malaga

B&B Villa Deseada is een authentieke dorpswoning en ligt in het idyllisch Spaanse dorpje Baños de Vilo, op slechts 55 minuten van Malaga airport.  Het dorp is bekend om zijn geneeskrachtige zwavelbaden, mooie vergezichten en omringd door verschillende gebergten op 550 meter hoogte en 2,5 kilometer van het gezellige dorp Periana, waar er talrijke restaurants zijn en winkels. 

Banos de Vilo

“Deseada” is het Spaanse woord voor gewenst. De oorspronkelijke Spaanse eigenaren hebben deze naam bedacht bij de geboorte van hun dochter Deseada.  En zo een mooie naam mag niet je verloochenen en zo werd Deseada behouden door de lieve uitbaters en eigenaars : Esther en Theo voor hun droom en vooral hun grote wens : komen wonen en werken in het prachtige Andalusië. 

De geitjes zijn nooit ver weg

Villa Deseada heeft in totaal 4 luxe tweepersoons gastenkamers die allen beschikken over een eigen badkamer en toilet.

                                     

      

Na een heerlijke nachtrust in één van deze luxebedden kan u aanschuiven aan tafel waar een uitgebreid ontbijt op u staat te wachten als start van een heerlijke dag in de Axarquia. 

Ontbijt buffet Villa Deseada


Ontbijttafel 

Drie avonden per week bieden Esther en Theo vrijblijvend de mogelijkheid om  gezellig met de andere gasten te genieten van een heerlijk 3-gangendiner van Spaanse of andere gerechten zoals bijvoorbeeld tapas, paëlla, BBQ of pasta op ons sfeervolle dakterras of in de gastenlounge.

Het sfeervolle dakterras met jacuzzi


Heb jij zin om samen met je vriendinnen hier te komen genieten?       Dan biedt Villa Deseada een Wellness-arrangement aan om heerlijk te komen relaxen.  

Zeg nu zelf… hier wil je toch komen relaxen

Of ga je liever de sportieve tour op?                                                                     Wat dacht u van een Hiking-arrangement? 

Voor alle info omtrent deze arrangementen klikt u hier 

Voor alle info en reservaties voor een verblijf in Villa Deseada klikt u hier

Volg Villa Deseada op Facebook 

Facebookmail