fbpx

Villa Casa Louisa, smaakvol ingerichte villa voor 10 personen nabij Alcaucin!

Villa Casa Louisa

Het gebeurt bij velen onder onze eigenaars .. je komt op vakantie naar Andalucia en je wordt verliefd op de streek, op de mentaliteit, op de weidse uitzichten! Zo gebeurde dit ook bij de eigenaars van Villa Casa Louisa, Bas en Elke. Lang hebben ze niet moeten nadenken om deze typische Andalusische villa te kopen! Gelegen nabij Alcaucin met een wijds uitzicht over het meer van Vinuela in de Axarquia. De villa is geschikt tot 10 personen met een privaat zwembad. De inrichting is eigentijds modern met alle luxe.

Uitzicht over het meer van Vinuela.
De living.

Hoewel Villa Casa Louisa eruit ziet en voelt als een traditioneel Spaans huis, is het gebouwd met alle comfort van de 21e eeuw. Villa Casa Louisa biedt ruimte en plaats aan 10 personen voorzien van 5 slaapkamers en 3 badkamers. Er is een groot privé zwembad, mooi aangekleed met zonnebedden en parasols. Dit is een zalige plek met spectaculair uitzicht.


Het overdekte terras is voorzien van een traditionele houtoven en verder zijn er nog verschillende zonnige terrassen met lounges en mooie uitzichten.
Kortom, een fantastische vakantiewoning!

Hier wil ook jij toch wel eens komen zitten …

Aan dit zwembad met dit uitzicht kom je zeker tot rust … Omdat de villa op het zuiden ligt kan men elke dag vanaf het ontbijt tot aan de prachtige zonsondergang genieten van de verschillende terrassen en het zwembad.

Zwembad Villa Casa Louisa_heerlijk vertoeven onder de Andalusische zon!

De villa beschikt over 5 slaapkamers en 3 badkamers! Ideaal voor een groot gezin of verschillende gezinnen die toch nog van hun privacy willen genieten!

Droom even mee in de Andalusische droom van Bas en Elke

Voor beschikbaarheid en prijzen kan je even een kijkje nemen op de website van Villa Casa Louisa

Volg de avonturen van Villa Casa Louisa via Facebook en Instagram