fbpx

Primrose Estate, uw Vlaamse partner in Duquesa nabij Manilva

Bij Primrose kan je zowel terecht voor de aankoop van een verblijf als voor vakantieverhuur! Primrose is het “kindje” van de Belgische Lynn Van Wilderode! Sinds 2003 is ze woonachtig is Manilva en werd ze gebeten door de makelaardij-microbe! En zo is ze in 2007 gestart met Primrose Real Estate SL. Lynn en haar team begeleiden je van A-Z bij de aankoop van je “droomverblijf” en staan je graag met raad en daad bij als je de sfeer wil komen opsnuiven tiijdens je vakantie hier in Puerto de la Duquesa in een appartement of woning!

Eén van de urbanisaties in La Duquesa : Almadraba!

Puerto de la Duquesa is lang het best bewaarde geheim gebleven langs de Costa del Sol. Duquesa is uniek vanwege een combinatie van een aantal redenen! Zo zie je geen hoogbouwhotels en is het massatoerisme ver te zoeken!  Ten slotte ligt de jachthaven en woonwijk van Puerto de la Duquesa tussen twee fantastische stranden en op loopafstand van twee vergelijkbare Spaanse dorpjes, Sabinillas in het noorden gelegen en Castillo in het zuiden. Een betere plek om even te bekomen van alle stress ten zuiden van Marbella en ver weg van het massatoerisme zal je niet zo snel aantreffen!

De haven van La Duquesa! Heerlijk om ’s avonds te komen flaneren!

Omkomen van de honger en dorst ga je hier zeker niet doen, want er zijn tal van leuke eettentjes en restaurants die jullie graag alle dagen verwelkomen! Zin in een beetje ambiance tijdens de avond? In de bars worden er, met respect voor de buurt, optredens gepland en andere leuke activiteiten. Doch treft je hier geen nachtclubs aan, speelhallen en tal van andere luidruchtige en drukke randactiviteiten.

Van Spaans tot Italiaans… voor iedere meug!

Tijdens de dag liever naar het strand als aan het zwembad? Geen probleem, op wandelafstand vind je de stranden waar tal van “chiringuitos” strandbarretjes zijn, en waar je altijd terecht kunt voor een hapje en/of een drankje! Sommigen verhuren ook ligbedden met parasol, dus zonnen of spelen en genieten van het zicht op de Middellandse zee en de voorbij varende bootjes is hier de boodschap!

Eén van de stranden van la Duquesa

Zin in een beetje cultuur? Duquesa heeft zijn eigen “Castillo” net op het einde van de wandelboulevard. In het kasteel uit de 18 de eeuw is een museum waar je overblijfselen aantreft uit Romeinse tijd! Genoeg cultuur .. dan is het tijd om in één van de omliggende horecazaken een drankje te nuttigen.! Of je moest opteren om verder als ridder en jonkvrouw door het leven te gaan.

Voor boodschappen en de bank kan je terecht in het dichtbijgelegen dorpje San Luis de Sabinillas!

Ook golfers komen hier aan hun trekken daar Duquesa een eigen prestigieuze en perfect onderhouden golfbaan heeft. Voor diegenen die al eens van parcour willen veranderen, in de nabijheid liggen nog 10- tallen ander golfcourts

Puerto de la Duquesa is een prachtige geheime plek in het zuiden van Spanje op het einde van de Costa del Sol, die dan overgaat in Costa de la Luz! Primerose heeft alles in petto om jouw en je gezin of vrienden een ongelooflijke vakantie te bezorgen in één van de urbanisaties! Of je nu opteert voor luxe of een paradijs voor kinderen, bij Primerose heb je keuze uit 10 resorts, voor ieder wat wils!

Wie een tweede verblijf wenst te kopen en/of opteert om naar Spanje te komen wonen ten zuiden van Marbella, tussen Estepona en Gibraltar moet zeker contact opnemen met Primerose Real Estate of toch al zeker eens een kijkje gaan nemen op de website! Er is voor ieder wat wils van een klein appartement voor een kleine 100.000 € tot luxe villa’s tot bijna 2 miljoen… Het ligt er maar aan wat je zoekt en wat je budget is, in alle gevallen gaat Lynn je perfect begeleiden van A-Z bij de aankoop!

Alles over vakantieverhuur klik hier

Wenst u te kopen, dan klikt u hier

https://youtu.be/5L5vb3MaHj0

Volg Primerose real estate op Facebook