fbpx

Piso Vista al Mar : appartement frontline in Torre del Mar

Wie houdt van een vakantie in een levend typische Spaanse badplaats, waar je lekker alle dagen over de deur het strand op kunt om te gaan nippend van een heerlijke “tinto verano” in één van de talrijke chiringuiito’s (strandbars) met een lekker bordje gevuld met “espetos”! Kan opteren voor een vakantie bij Piso Visa al Mar! ’s Avonds kan je op de prachtige promenade gaan flaneren, waar er tijdens de zomermaanden tal van avondactiviteiten zijn voor jong en oud! Van een avondje flamenco tot een gezellig marktje! De promenade van Torre del Mar is een 2,5 km lang en heerlijk om op te wandelen, fietsen en joggen ! Ook worden er tijdens de dag tal van leuke activiteiten gepland op het strand! Het strand is groot genoeg indien je toch verkiest om in alle rust te gaan genieten van zon, zee en strand! Even meegeven dat je voor 2 comfortabele ligbedden met parasol maximum 10 € betaalt! Piso Vista al Mar is gelegen op het einde van de dijk van Torre Del Mar aan de Playa Levante!

Uitzicht terras Piso Vista al Mar met zonsopgang!

Het appartement Vista al Mar is gelegen in een vernieuwde residentie op de 6 de verdieping met een terras met zicht op zee en met een gemeenschappelijk zwembad.

Hier kan je elke ochtend baantjes gaan trekken … en in topshape daarna op het strand !

Blok Miami in Torre del Mar

Het appartement telt 2 slaapkamers, 1 met een dubbel bed en het andere met 2 aparte bedden die samen kunnen gezet worden! In de kleine maar complete open keuken kan u zeker uw culinaire kunsten uitoefenen, alhoewel je overal in Torre del Mar voor een appel en een ei lekker kan gaan eten ! In de gezellige living is er een TV aanwezig met alle Belgische zenders, zodat je geen enkel programma moet missen! Wifi is ook aanwezig!

Torre del Mar is een kustdorpje waar enorm veel Spanjaarden die in Malaga of het binnenland wonen een optrekje hebben! De laatste jaren doet men er alles aan om Torre de Mar nog gezelliger te maken! Zo heeft men enorm gewerkt om de promenade zo gezellig en veilig te maken, zodat fietsers en wandelaars elkaar niet in de weg lopen! De stranden krijgen elk jaar de verdienste van bij de “properste” te horen van de Costa del Sol en zo ook het zeewater! Op het strand is er zelfs een verhard stukje van bijna 4 km waar je elke ochtend of avond naar hartelust kan gaan joggen!

Prijzen:

  • Hoogseizoen : 750 € voor een week : juli en augustus ook tijdens schoolvakanties
  • Middenseizoen : 600 € voor een week : juni en september
  • Laagseizoen :
    • 450 € voor een week : april en mei behalve de schoolvakantie
    • 400 € voor een week : Jan.-feb-mrt-okt-nov-dec

Voor langere periodes : 2 weken -10 % van 3-4 weken – 15 % korting

Voor overwinteren : van oktober tot maart : 900 € per maand

Voor de beschikbaarheid : ludwine1.dewaele@gmail.com