Partners in Crime

Facebookmail

De Partners in Crime van Trips2Malaga zijn er om jouw vakantie nog leuker en aangenamer te maken!

 • Als je gebeten bent door de Spaanse taal dan kan Marta van Leer Spaans Online je al goed op weg helpen op eigen tempo en via je eigen noden de taal onder de knie te krijgen!
 • Ben je van plan om een B&B te starten of je woning aan te bieden als vakantiehuis of je huis te verkopen dan moet je Olivier en Inès contacteren van AbraCasaBra!
 • Ben je op zoek naar de beste fietsen, E-bikes of een scooter om te kopen of om te huren dan kan je best eens een kijkje gaan nemen bij Bike To The Future in Torre del Mar!
 • Met Plan A maak je de mooiste plannen voor een actieve vakantie en culturele uitstappen in de Axarquia en ver daarbuiten!
 • Met Ilse van Groeten uit Spanje ontdek je Málaga op eigen tempo!
 • Picasso Transfers haalt en brengt jou veilig en wel op al je bestemmingen in de provincie Málaga!
 • Droom jij ervan om te trouwen op een hagelwit strand? Neem dan weddingplanner Silvie onder de arm van Andalucia Experiences!
 • Wil jij een paella leren maken aan boor van een catamaran? Ook hiervoor kan je Andalucia Experiences contacteren!
 • Only One Unicorn… hierover volgt zeer snel alle nieuws!
 • Niets is beter als een video om jouw B&B, vakantiehuis of zaak aan de man te brengen! En daarmee helpt Rasmin van Dream Your Drone jou mee!
 • Ben jij of een reisgezel niet goed te been en heb je behoefte aan een scootmobiel dan vind je de beste service bij Mobility Fun Renting en Aland brengt hem graag tot bij jouw verblijfplaats!

Ontdek Malaga en Andalucia samen met onze partners in crime : `

Voor alle info kan u steeds bij ons terecht .. klik hier en stel ons uw vraag .. 

 • Leer online Spaans met Marta : leer vlot Spaans spreken dankzij Marta

Zou jij ook graag VLOEIEND SPAANS SPREKEN?   Heb je echter geen tijd om wekelijks enkele uren vrij te maken om les te gaan te volgen? Of je nu in België of Nederland woont of hier in Spanje vertoeft, vanaf nu kan je online les volgen op jouw ritme en uitgekozen tijdstip!  Samen met onze “Partner in Crime” : “Marta” ga je binnenkort leuke conversaties kunnen voeren in het Spaans!

Lees meer

 • Bike to the Future :   Verkoop en verhuur van E-Bikes, Fietsen en scooters in Torre del Mar ten oosten Málaga! 

Niets is leuker dan per e-bike,  fiets of per scooter de Costa del Sol en het binnenland te ontdekken van de Axarquia!
Bij Bike to the Future in Torre del Mar staan Frank en Els 7 dagen op 7 klaar om u de beste service te geven!
U woont of verblijft op regelmatige basis in deze contreien, waarom schaft u zich geen e-bike aan van KTM en u bolt gelukkig door het leven … !

Lees meer 

 • Picasso Transfers : regelt al uw verplaatsingen in Andalusië en de Costa del Sol! 

Picasso transfers is een betrouwbare partner tijdens uw vakantie in zuid-Spanje!  ervaren engelstalige chauffeurs brengen en halen u waar u maar wenst!  u wilt op huizenjacht?  U wilt gaan golven weet nog niet waar?  U wilt een dagje op stap met uw familie of vrienden?  alles kan .. 

lees meer

 • Wilt u een rondleiding in Málaga door de eerste en enige Vlaams sprekende gids?  

Uw gids in Malaga : Ilse Vanaken  

 

Lees meer

 • Geniet van één van de belangrijkste dagen in je leven samen met Unique Andalusien Events and Experiences :  van trouw tot jubileum

Droomt u van een huwelijk in Spanje of wilt u graag samen met uw dierbaren een speciale verjaardag vieren dan organiseren Sylvie en Lars uw speciaal moment : van trouwdag tot jubileum. Zij regelen alles van A tot Z en van Z tot A, volgens uw wensen en dromen en dit allemaal door hun persoonlijke aanpak.  U zorgt voor een datum en zij zorgen voor de rest !  

Lees meer

 

 • Een tochtje op zee met een catamaran : wat wilt u nog meer? 

Deze fantastische catamaran neemt u mee voor een magisch avontuur op de middellandse zee. Tijdens een 4 uur durende zeiltocht kan u deelnemen aan een kookworkshop!  Met een heerlijk glaasje verfrissende tinto verano geniet u samen met u medepassagiers van uw eigen bereide paella!  Genoeg gegeten en gedronken?  Neem dan en duik en misschien komen de dolfijnen u wel tegemoet gezwommen. 

Deze unieke zeilervaring mag u niet missen!

Lees meer

 • Met Plan A kan u het oosten van Malaga ontdekken : de Axarquia.

Met Plan A is verveling uitgesloten voor groot en klein!  Van een begeleide tocht door het mooie Velez-Malaga tot een wandel – of fietstocht, van een wijnproeverij tot een fruitplantage .. alles is mogelijk … vraag ons gewoon naar de mogelijkheden van de maand en wij helpen jou graag verder !  [email protected]

 

lees meer

Facebookmail