fbpx

Ontwerp jij de nieuwe poster van de Feria in Malaga 2022?

Haal je tekentalenten boven

Feria

Vanaf vandaag is de deadline gekend voor het indienen van de ontwerpen voor de Féria in Málaga! Ten laatste op 27 mei moeten al de ontwerpen binnen zijn. Iedereen mag meedoen!

Iedereen kiest mee

De stad Málaga heeft een budget uitgetrokken van 6000 euro om te verdelen onder de 5 finalisten! Een vakjury zal uit de ingezonden ontwerpen er 5 finalisten uitkiezen! Nadien krijgt iedereen de kans om via een link zijn favoriete ontwerp aan te duiden!
De jury zal vijf finalistische affiches selecteren, waarna een periode van inspraak volgt om de winnende inzending te kiezen. De winnaar krijgt een geldprijs van 3600 € en de overige finalisten krijgen elk 600 € als troostgeld! Voor het reglement kan je hier terecht : https://sede.malaga.eu/es/tramitacion/detalle-del-tramite/index.html?id=6077&tipoVO=5#.YnDpStpBysB

Doe mee

Na 2 jaar zonder Feria in gans Andalucia door een welbekend viruske gaat dit jaar de Feria in Málaga door vanaf 13 tot 20 augustus !

Hoe ga je te werk

Alle kunstenaars die dat wensen, kunnen aan de wedstrijd deelnemen met één origineel, ongepubliceerd werk, in een verplicht formaat (100 x 70 centimeter verticaal), met een vrije techniek, waarop de volgende tekst moet staan: “FERIA DE MÁLAGA. VAN 13 TOT 20 AUGUSTUS 2022. MÁLAGA STADSRAAD”, alsmede het gemeentelijke bedrijfsimago van de gemeenteraad van Málaga.

De werken worden op bestelling en op kosten van de kunstenaar persoonlijk afgeleverd of naar behoren verpakt verzonden naar het volgende adres: Área de Servicios Operativos, Régimen Interior, Playas y Fiestas del Ayuntamiento de Málaga. Negociado de Fiestas, gevestigd te Camino de San Rafael, 99, 29006 Málaga. Bovendien zal de vermelding “Concurso Poster Anunciador Feria de Málaga 2022” duidelijk op de buitenkant van de verpakking worden aangebracht en zal elk van de ontvangen affiches een bestelnummer krijgen. Inzendingen kunnen ook worden ingediend met gebruikmaking van een van de middelen die zijn vastgesteld in artikel 168, lid 4, van Wet 39/15 van 1 oktober betreffende de gemeenschappelijke administratieve procedure voor overheidsdiensten.

De jury

De jury, die wordt voorgezeten door de wethouder van Feesten, Teresa Porras, die de beslissende stem heeft bij de eindstemming, bestaat uit een multidisciplinair team dat uit de volgende leden bestaat: de schilder Raúl Berzosa; de galeriehoudster Eugenia Benedito; de voorzitter van de Federación Malagueña de Peñas, Manuel Curtido; de communicator Francisco Javier Jurado; de schilder, beeldhouwer en voorzitter van de Asociación de Artistas Plásticos de Málaga (APLAMA), Francisco Jurado; de schilder Andrés Mérida; de schilder Antonio Montiel; het hoofd van de afdeling Feesten, Juan Antonio Pérez de Villena; de plastisch kunstenaar en beeldhouwer Santiago Picatoste; de doctor in Kunstgeschiedenis van de Universiteit van Málaga en gediplomeerde in Plastische Kunsten Sonia Ríos; de plastisch en grafisch kunstenaar Cristina Soler; de technicus in Plastische Kunsten van de afdeling Feesten Fernando Wilson Ruiz.

Teken je niet, Kies dan


De jury zal vijf finalistische posters selecteren in afnemende volgorde van score. Daarna volgt een periode van deelname van het publiek, die ten minste drie dagen duurt, door middel van een individuele stemming en met gebruikmaking van daartoe bestemde middelen, zodat de poster met de meeste stemmen van het publiek de prijs zal winnen. Zowel de inspraakperiode als de stemprocedure zullen te zijner tijd worden bekendgemaakt.

Ontwerpen door de jaren heen

Laat je inspireren