fbpx

Mar de Pulpi: prachtig appartement nabij San Juan de los terreros.

Houdt u van zon, zee en strand met alle faciliteiten, dan is dit appartement in de mooie verzorgde urbanisatie Mar de Pulpi zeker iets voor u.  Mar de Pulpi is gelegen nabij het gezellig dorpje San Juan de los Terrenos aan de Costa Almeria.

In deze moderne urbanisatie ontbreekt het u aan niets :  een korte wandeling door het complex brengt je naar het strand en de mooi aangelegde boulevard. Voor de kinderen zijn er speeltuigen voorzien en voor de sportievelingen zijn er fitnesstoestellen.

Eenmaal op het strand kan je lekker de hele dag genieten van het lekker nietsdoen.  De “chiringuito” , beachbar serveert alle dagen lekkere verse gerechten en een frisse cerveza!

En later moe van het het zonnen en zwemmen ..

dan is het tijd om te genieten van dit schouwspel!

Het appartement behoort toe aan Martine en Maurits uit Zoersel, die het met veel smaak en liefde hebben ingericht om voluit te kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

Er ontbreekt u aan niets, alles wat u nodig heeft tijdens uw verlof is aanwezig.

Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 met dubbel bed en 1 met een stapelbed en extra bed, 2 badkamers, volledig ingerichte en praktische keuken.  Er zijn 2 terrassen : 1 met bergzicht en 1 met zicht op het zwembad, zodat u ook uw pagaderkes in het oog kunt houden.

 

Het complex ligt juist naast de zeer gezellige gemeente San Juan De Los Terreros (voor meer info over deze streek surf naar onze pagina Tips2Sleep)  (+/- 800m), met sfeervolle bars, restaurants, een echt Belgische bistro, winkeltjes, duikersclub e.a.
De stranden zijn zeer verzorgd en kindvriendelijk en zijn zeker aan te raden voor families met kinderen.

Voor alle info en reservaties klik hier!