fbpx

1 ste editie van Meet & Greet Trips2Malaga was een succes!

Jammer genoeg is er nog maar 1 editie geweest, de geplande events zijn tot nader order gecanceld wegens Covid 19


1 st editie
Meet & Greet
Trips2Malaga

Ondanks de weersvoorspelling dat het net op vaderdag “Padre del Día” zou regenen in Málaga was het een heerlijk weertje ! Het eerste event van TRIPS2MALAGA had plaats in het prachtig gelegen El Balneario! Een echte aanrader voor al die even de drukte in Málaga willen ontvluchten! Gelegen ten oosten van de stad met een prachtig uitzicht over de zee en de stad ! Vooral de zonsondergangen zijn de moeite waard! Je kan er geraken te voet, met de fiets of de bus lijn 11 vanuit het centrum!

El Balneario

De eerste Meet & Greet van Trips2Malaga was een schot in de roos!

De genodigden waren onze TIPS2SLEEP – familieleden en onze Partners In Crime! De bedoeling was dat de eigenaars van B&B’s en de organisators van activiteiten elkaar leerden kennen om zo nog een betere service te kunnen geven aan hun gasten = aan jullie dus ! Maar het moest in de eerste plaats een ontspannend middagje uit worden voor iedereen ! MISSIE = GESLAAGD!

Na een uitgebreide joviale kennismaking konden we aanschuiven aan een gezellige tafel om te smullen van heerlijke “para compartir” schotels! De gewoonte in Spanje is vaak dat je schotels deelt in plaats van dat ieder individueel een gerecht kiest! Zo kan je van alles wat proeven! En als afsluiter kregen we een heerlijke worteltaart met ijs!

Tijdens gans het event werden er ervaringen uitgewisseld en vooral veel gelachen! Er werden afspraken voor in de toekomst gemaakt en vooral nieuwe vriendschappen gesmeed! Toen ik al die stralende gezichten zag, wist ik dat het goed zat!

Dus ik kan met trots zeggen :

” De 1 ste editie van Meet & Greet Trips2Malaga” was een GROOT SUCCES!

De volgende editie is voor het najaar, als afsluiter van het seizoen!

Kijk jij even mee naar onze onvergetelijke namiddag ..

Hier nog wat fotootjes !

Muchas gracias voor iedereen die erbij was… zonde van die niet konden, maar hopelijk wel op de 2 de editie van Meet & Greet Trips2Malaga

Muchas gracias
A Todo
Besos