fbpx

Málaga gaat naar Cannes

MIPIM DE GROOTSTE INTERNATIONALE BEURS VOOR ONROEREND GOED!

MÁLAGA NEEMT DEEL AAN MIPIM, DE GROOTSTE INTERNATIONALE BEURS VOOR INVESTERINGEN IN ONROEREND GOED, OM DE BELANGRIJKSTE KANSEN VAN DE STAD ONDER DE AANDACHT TE BRENGEN EN INTERNATIONALE INVESTERINGEN AAN TE TREKKEN.

Het Departement Stedenbouw en het Departement Toerisme, Stadspromotie en Aantrekking van Investeringen nemen deel aan deze beurs in het kader van de strategie voor het economisch herstel van de stad

Het gemeentebestuur van Malaga, via de afdelingen Stedenbouwkundig Beheer en Toerisme, Stadspromotie en Aantrekking van Investeringen, zal vanaf morgen deelnemen aan de MIPIM-beurs (Marché International des Professionnels de l’Inmobilier), die op 7 en 8 september in Cannes (Frankrijk) zal worden gehouden.

Dit evenement, dat nu aan zijn 31e editie toe is, brengt investeerders en projectontwikkelaars uit de hele wereld samen in de Franse stad en is daarmee een ruimte voor bedrijven en gebieden die financiering willen verkrijgen, hun markt willen uitbreiden of hun stadsontwikkelingsprojecten willen presenteren.

REEDS 4DE KEER DAT DE STAD PROBEERT OM INTERNATIONALE PROJECTEN AAN TE TREKKEN

Dit is het vierde jaar dat de stad Malaga deelneemt aan deze internationale bijeenkomst, die in deze editie, als gevolg van de Covid-19 pandemie, in een hybride vorm zal worden gehouden.

Tijdens deze beurs zal de vertegenwoordiging van Malaga, onder leiding van de raadsleden Raúl López en Rosa Sánchez, een uitgebreide agenda van technische bijeenkomsten met onder meer investeerders, bedrijven, vastgoedconsultants, institutionele vertegenwoordigers en teams van architecten houden. Daartoe behoren vergaderingen met de Gemeenschap van Madrid en de gemeenteraad van Madrid.

GEBIEDEN DIE KANSEN BIEDEN EN INVESTERINGEN AANTREKKEN

Een van de doelstellingen van de aanwezigheid van Malaga is het bieden van informatie over de belangrijkste kansrijke gebieden van de stad die van belang zijn voor investeerders in woningen, produktiebedrijven, winkels en hotels en die nieuwe stedelijke centra en avant-gardistische architectonische enclaves creëren.

Een andere doelstelling is het aantrekken van internationale investeringen naar Malaga, in dit geval in de onroerend-goedsector, door bekendheid te geven aan het scala van potentiële investeringsgebieden, verspreid over de verschillende districten van de stad.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *