fbpx

Leer online Spaans met Marta

Zou jij ook graag VLOEIEND SPAANS SPREKEN?   Heb je echter geen tijd om wekelijks enkele uren vrij te maken om les te gaan te volgen? Of je nu in België of Nederland woont of hier in Spanje vertoeft, vanaf nu kan je online les volgen op jouw ritme en uitgekozen tijdstip!  Samen met onze “Partner in Crime” : “Marta” ga je binnenkort leuke conversaties kunnen voeren in het Spaans! 

Je zal zelf al wel hebben ondervonden dat de plaatselijke bevolking waar ook in Spanje, behalve misschien in de grotere steden, enkel Spaans spreekt met hier en daar een klein mondje Engels. Het is dus niet altijd makkelijk om duidelijk te maken wat je juist wenst of wil.

Ben je ook een reiziger of een (toekomstige) expat? Ben je een Spanje liefhebber? Onze “Partner in Crime” Marta helpt je vlotter communiceren in het Spaans, zodat je je beter kan integreren in Spanje en een betere band kan creëren met de lokale bevolking. Wie wil dit nu niet? 

Al heb je al een grote bagage aan woordenschat, Spreken blijft zo moeilijk

Maar daar heeft Marta DE OPLOSSING voor!  Volg vanaf nu Spaanse les online! 

Marta, die zelf Spaanse is weet perfect hoe het is om een vreemde 
taal te leren! Als expat in Vlaanderen spreekt zij nu perfect 
Nederlands en ook Engels, en dit vooral ook om vlot te kunnen communiceren met de plaatselijke bevolking! 

WIL JIJ DIT OOK? 

Boek dan nu je gratis proefles online met Marta via deze link

 

Tijdens deze proefles legt Marta uit hoe de lessen er zouden kunnen uitzien en houdt ze rekening met jouw doelen en interesses! Met andere woorden : lessen die volledig zijn afgestemd op jouw kunnen en wensen!

Surf naar de site van Marta,

Kook je ook graag? Bestel een pakket van 10 of 15 lessen en krijg gratis e-book erbij met 10 lekkere Spaanse recepten in het Spaans. Jammie! ¡Que aproveche!

Binnenkort wel .. dankzij Marta…