fbpx

La Tierra Sur is vakantie in Malaga Stad

Een prachtig appartement vlakbij het historisch centrum

Het verhaal

Gedurende de afgelopen 16 jaar heeft Rosina Andalusië frequent bezocht en elke keer dat ze er komt is ze diep onder de indruk van alles dit prachtig gebied te bieden heeft!

In oktober 2017 werden haar man en zij verliefd op de stad Málaga en besloten iets geks te doen. Ze kochten dit appartement in het centrum van Málaga stad. Met veel tijd, moeite en liefde hebben ze het appartement volledig verbouwd tot wat het is vandaag.

In mei 2018 hebben ze hun eerste gasten verwelkomd. En zelf proberen zo veel mogelijk samen met zoon Casper te gaan genieten van hun droom in het hartje van Málaga.

De ligging

La Tierra Sur is gelegen in de wijk El Mollinio. Op 3 minuten van Mercado de Salamanca, het kleinere zusje van Atarazanas, maar minstens zo mooi! Hij wordt momenteel volledig gerestaureerd en is bíjna klaar (al deels weer in gebruik).

Het appartement ligt op 8 wandelminuten van het historisch centrum, dus lekker dichtbij, en tegelijk heerlijk rustig want geen overlast van tot in de late uurtjes feestvierende Spanjaarden en toeristen!

Het appartement

Gezellig met alle nodig comfort .. dat is de juiste beschrijving voor dit prachtig appartement in de stad.

Het appartement is gezellig en compleet. Aan alles is gedacht en dat zorgt er voor dat je volledig tot ontspanning kunt komen. 

In mei 2018 is het appartement volledig gerestaureerd en voorzien van geluidsdichte ramen en openslaande deuren, allen voorzien van luiken tegen zon, warmte en geluid.

Het appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers, ideaal dus voor 2 bevriende koppels of met je gezin.

De living met keuken is een heerlijke plek om even na het kokkerellen te relaxen

Het terras

Wat is er gezelliger als te ontbijten op het terras of ’s avonds nog nagenieten van je dagje op dit heerlijk terras

Reserveren

Alle info en boeken doe je hier

Volg de toffe uitjes in Málaga stad via Facebook en Instagram

Graag een gids in Málaga ? Contacteer me via mail