La Nogala Glamping B&B – Alhaurin El Grande

Facebookmail

Glamping,het nieuwe kamperen, kan vanaf nu ook in het mooie Andalucia! 

Maar wat betekent Glamping ? Het is een begrip dat voortkomt uit een combinatie van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het woord ‘glamping‘ staat voor kamperen met luxe en in een bijzondere sfeer, in een apart soort accommodatie zoals een speciale tent.

Frederique en Julie runnen sinds kort B&B La Nogala. In België werkten de twee als zorgkundige en metaalarbeider. Maar als ouders van 4 jonge kinderen dachten ze er al langer over na om naar zonnigere oorden te verhuizen om meer tijd met hun kroost te kunnen spenderen. Het was nu of nooit en in 2017 hakten ze de knoop door. Vlakbij het centrum van Alhaurin vonden ze een pand, waarin ze 2 B&B-kamers maakten, ingericht in Andalusische stijl. 

3 prachtige glamping- tenten staan op u en uw kinderen te wachten in het zonnige Andalucia.  Elke tent is voorzien van eigen sanitair.  Dus wie houdt van kamperen maar ook van alle luxe is hier aan het goede adres !

Verkiest u echter te logeren in het huis, dan kan u kiezen uit 2 smaakvol ingerichte kamers!

De gastvrijheid van dit jonge koppel en hun kinderen laten jong en oud naar hartelust genieten van en welverdiende vakantie !

Voor alle info en reservaties klik hier

Volg de avonturen van dit mooie gezin op FB … en geef een like of via Instagram 

In 2018 was La Nogala ook te gast bij Met Vier in Bed op VTM

Facebookmail