La Nogala Glamping B&B – Alhaurin El Grande

Facebookmail

Maar wat betekent Glamping ? Het is een begrip dat voortkomt uit een combinatie van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het woord ‘glamping‘ staat voor kamperen met luxe en in een bijzondere sfeer, in een apart soort accommodatie zoals een speciale tent.

La Nogala, één van de 6 luxueuze tenten

Frederique en Julie runnen sinds 2017 B&B La Nogala. In België werkten de twee als zorgkundige en metaalarbeider. Maar als ouders van 4 jonge kinderen dachten ze er al langer over na om naar zonnigere oorden te verhuizen om meer tijd met hun kroost te kunnen spenderen. Het was nu of nooit en in 2017 hakten ze de knoop door. Vlakbij het centrum van Alhaurin el Grande vonden ze een pand met een groot terrein, waar groot en klein méér dan welkom zijn!

Wegens het enorme succes in 2017 besloten Julie en Frederique om nog uit te breiden en vanaf 2019 telt La Nogala 6 luxe glamping tenten met elk hun eigen sanitair, wat toch wel een toemaatje is als het op “comfort” aankomt!

Aan comfort gaat je niets ontbreken, alles is voorzien, net zoals in een kamer!

La Nogala is de ideale plek voor een gezinsvakantie! Je oogappels gaan zich hier zo amuseren dat ze er ongetwijfeld nog jaren gaan over spreken ! Behalve het kamperen op zich ( kinderen betalen maar een kleine bijdragen voor het ontbijt) kunnen de kinderen zich naar hartenlust gaan uitleven op de trampoline, schommel of gaan plonsen in het grote en mooie zwembad, terwijl de ouders zich zelf kunnen trakteren aan de honesty bar of lekker gaan luierikken in één van de talrijke rustige hoekjes !

Op sommige avonden kan je mee aanschuiven aan tafel bij het gastgezin en tijdens de dag zijn er steeds snacks en tapas te verkrijgen alsook de nodige drankjes aan de honesty bar! Toch zin om op restaurant te gaan .. dat kan zelfs op loopafstand in het dorpje Alhaurin el Grande!

Trips2Malaga is er helemaal van overtuigd dat je hier een ongelooflijke vakantie tegemoet gaat zeker als het over qualitytime gaat met je gezin !

Een prachtig avontuur in een prachtige omgeving bij een prachtig gastgezin in het prachtige ANDALUCIA = LA NOGALA GLAMPING


Genieten is hier de boodschap!

Reserveren en info doe je hier!

 

Volg de avonturen van dit mooie gezin op FB … en geef een like of via Instagram 

In 2018 was La Nogala ook te gast bij Met Vier in Bed op VTM

Wie komt er mee met ons in de tent?

Facebookmail