fbpx

La Fabrica : de ideale plek voor een avondje uit !

La Fábrica is sinds het begin van 2018  “the place to be” in hartje Málaga!

La Fábrica de Cruzcampo  is een microbrouwerij gelegen in de Soho-wijk! Er worden exclusieve variëteiten van speciaal ambachtelijk bier geproduceerd, geïnspireerd door deze kunstzinnige wijk gekend voor zijn prachtige graffiti! 

Voor een klein hongertje is er de uitgebreide snack-kaart en vanaf 20.30 uur worden er ook volledige plats geserveerd, die volgens onze mening niet van hoogstaande kwaliteit zijn en zijn prijs niet echt waard.  Maar voor een avondje ambiance ben je aan het juiste adres!

Vanaf 18 uur speelt er tijdens de week een bandje en kan men genieten van één van de vele Cruzcampo biervariëteiten van het vat of liever een Belgisch biertje dat kan ook !

Soho is een voormalige burgerlijke woonwijk die werd gerestaureerd dankzij de medewerking van kunstenaars en burgers. De beste resultaten komen er als iets met liefde en passie wordt verwezenlijkt en dat merk je!  Van straatkunst tot muziek, de sfeer van deze buurt wordt gekenmerkt door creativiteit en vrijheid, het verstrekken van het perfecte antwoord op wat te doen in Malaga, evenals de beste plaatsen om te eten.

De geschiedenis van Cruzcampo, brouwers sinds 1904, is een verhaal over het plezier van het leven en te genieten van de kleine alledaagse dingen. Is het niet beter om het glas als half vol te zien in plaats van half leeg?

Cruzcampo werd geboren in 1904, het resultaat van een droom die gedeeld werd door twee broers, Tomás en Roberto Osborne. Ze wilden een bier ontwikkelen dat perfect zou zijn voor het warme zuidelijke klimaat, dus verhuisden ze naar Sevilla, waar het water van hoge kwaliteit qua samenstelling vergelijkbaar is met de Pilsen-rivier in Tsjechië, die zijn naam geeft aan dat type bier. In 1904 vond de brouwerij “Cruz del Campo” een unieke gistsoort die haar bier een zachte bitterheid en een kruidig en fruitig aroma geeft. Dit leidde tot het eerste Cruzcampo bier, met eigenschappen en een essentie die nog intact zijn. Cruzcampo volgt een uniek productieproces, gekoeld en ongepasteuriseerd, om een maximale versheid te garanderen. Bovendien kunt u genieten van het Cruzcampo-ritueel om het bier op -2° Celsius te serveren, zonder al te veel schuim te gebruiken, en vandaag de dag behoudt Cruzcampo nog steeds de innovatieve geest van zijn oprichters.

Eten en drinken is bij La Fábrica een kunst: concerten, tentoonstellingen, evenementen lekker bier en een groot portie ambiance .. wat wil een mens nog meer voor een gezellig avondje uit !  Voor alle info en reservaties klik hier