Hotel Rural Cortijo Amaya Torrox Costa

Facebookmail

Hotel Rural Cortijo Amaya
Torrox Costa

Cortijo Amaya is een sfeervolle en gemoedelijke B&B  in het zuiden van Spanje, op nog geen 60 kilometer van de luchthaven van Malaga in Torrox. Torrox is volgens meteorologen de beste plek in Spanje qua uren zon en temperatuur. Bovendien kan je hier met grote groepen terecht tot max 26 mensen. 

Saskia en Vince maakten op 1 november 2013 hun droom waar met in dit authentiek Andalusisch landhuis een hotel te openen. Hier voelen velen  zich de koning te rijk, met zijn unieke ligging op slechts loopafstand van het strand en met zicht op zee.

Saskia en Vince 


Bent u geen strandganger dan kan u heerlijk relaxen in de tuin van het hotel of wat dobberen in het zwembad.  Toch eerder wat sportief dan kan u altijd een balletje slagen op het tennisveld! 

zwembad
Cortijo Amaya
tennisbaan
Cortijo Amaya

Hun slogan luidt dan ook : “Wees welkom en voel u vooral thuis!”

Elke ochtend kan u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. 

ontbijt buffet Amaya

Uitgerust?  Dan kan u misschien wat gaan shoppen en de sfeer gaan opsnuiven in het dichtbij gelegen Nerja. Of liever wat cultuur dan liggen Granada en Malaga op slechts een uurtje rijden!  Liever actief .. of daarvoor kunnen Vince en Saskia zorgen !  Van een fietstour tot een tochtje met een catamaran.. alles kan! 

Cortijo Amaya beschikt over 10 kamers: 3 familie kamers voor 3 of 4 personen, 6 tweepersoonskamers, ingericht met een dubbelbed of twee enkele bedden. Er is eén eenpersoonskamer. In een aantal kamers kan een babybedje bijgeplaatst worden.

Onze kamers zijn ingericht in een typisch Andalusische stijl en ze zijn allen voorzien van WIFI, airconditioning en televisie.
Iedere kamer heeft een eigen badkamer (incl. zeep, douchegel en een haardroger).

Groepen zijn van harte welkom ( tot max. 26 personen)

U kan ook opteren om het prachtig appartement te huren op de eerste lijn van de boulevard van Torrox 

Voor alle info en reserveringen klikt u hier! 

en volg de avonturen van Cortijo Amaya op Facebook  Cortijo Amaya

Where you better sleep than at home 

Facebookmail