TIPS2SLEEP – familieclan

Facebookmail

Trips2Malaga adviseert je graag met tal van tips voor een onvergetelijke vakantie in Andalusië! Zo ook met de beste plekken om te overnachten : van B&B’s tot vakantiewoningen en villa’s tot appartementen met zicht op zee!


En zo cruisen we héél Andalucia rond om al onze TIPS2SLEEP leden een bezoekje te brengen! Zo is er een persoonlijke kennismaking met de eigenaars en krijgen we een rondleiding, maken we fotootjes en laten hun aan het woord tijdens een kort interview over hun drijfveer om hun leven in België of Nederland achter te laten!

Zo krijgen we uiteraard het beste beeld en kunnen we uit buikgevoel jullie de B&B’s of woningen voorstellen die het best aan jullie wensen voldoen !

Ondertussen hebben we er op een paar weken tijd reeds een 20 tal bezocht in vooral de provincie Málaga, maar binnenkort reizen we verder Andalucia door om niet alleen de TIPS2SLEEP te bezoeken maar ook om de omgeving nog beter te leren kennen! Andalucia is niet alleen enorm groot, en overal valt er wel iets bijzonders te ontdekken! De natuur is overal even prachtig maar ook zeer verschillend en steeds verrassend! Telkens vallen we van de ene verrassing in de andere.. van glooiende heuvels tot ruwe bergen, van dichte begroeide bossen tot eindeloze akkers!

Wat ons vooral is opgevallen tijdens onze bezoekjes is de hartelijkheid waarmee we ontvangen werden! En dit bij elk “familielid” die we zijn gaan bezoeken! Bij elk kennismaking troffen we zéér enthousiaste “Andalucifielen” aan! De verhalen echter zijn zeer gelijklopend! Zo is ieder van hen tijdens een vakantie verliefd geworden op deze uitersts zuidelijk regio van Spanje en droomden vervolgens om hier te kunnen komen wonen en werken en dan is een B&B natuurlijk wel de ideale werkplek! Elk van hen vertelde hun eigen verhaal maar uiteindelijk met allemaal hetzelfde einde:  Wij willen hier nooit meer weg!

Een B&B runnen is echter niet te onderschatten! Velen denken dat wonen in het zuiden, gelijk waar, synoniem is voor “altijd op vakantie”! Maar als je iets doet met “PASSIE” dan voelt niets aan als werken! Overal waar we zijn geweest druipt de “PASSIE” eraf, net zoals de beste Andalusische olijfolie van de heerlijke gerechten hier! Elke B&B die we hebben bezocht is zeer smaakvol ingericht en in elke van deze B&B’s zouden we gerust eens een nachtje logeren !  We met alle zekerheid kunnen zeggen is dat ELKE B&B zijn uiterste best doet om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen en elke B&B heeft dan ook weer iets anders aan te bieden zoals wandeltochten, kookworkshops, een mini-golf terrein, fietstochten, fietsenverhuur, make-up cursussen, massage’s en ga zo maar door !

TRIPS 2 Malaga is supertrots om al deze enthousiaste eigenaars van onze TIPS2SLEEP B&B’s even aan u voor te stellen ! LET OP deze is nog niet compleet .. we zijn nog volop aan het groeien in ons fantastisch aanbod en we moeten nog op bezoek bij sommigen!

Niet al de leden van onze TIPS2SLEEP familie staan op de foto met flyer .. komt nog ….

U wilt rondreizen in Andalucia ? Wij stellen graag arrangementen samen op uw maat gemaakt volgens uw wensen en doelen! En vooral budget ! Contacteer ons via deze link!

Facebookmail