fbpx

B&B-en Villa eigenaars

Trips2Malaga adviseert je graag met tal van tips voor een onvergetelijke vakantie in Andalusië! Zo ook met de beste plekken om te overnachten : van B&B’s tot vakantiewoningen en villa’s tot appartementen met zicht op zee!

Volg de promo-acties en speciale arrangementen van onze vrienden op onze social media

[DISPLAY_ACURAX_ICONS]

En zo cruisen we héél Andalucia rond om al onze TIPS2SLEEP leden een bezoekje te brengen! Zo is er een persoonlijke kennismaking met de eigenaars en krijgen we een rondleiding, maken we fotootjes en laten hun aan het woord tijdens een kort interview over hun drijfveer om hun leven in België of Nederland achter te laten!

Zo krijgen we uiteraard het beste beeld en kunnen we uit buikgevoel jullie de B&B’s of woningen voorstellen die het best aan jullie wensen voldoen !

Een B&B runnen is echter niet te onderschatten! Velen denken dat wonen in het zuiden, gelijk waar, synoniem is voor “altijd op vakantie”! Maar als je iets doet met “PASSIE” dan voelt niets aan als werken! Overal waar we zijn geweest druipt de “PASSIE” eraf, net zoals de beste Andalusische olijfolie van de heerlijke gerechten hier! Elke B&B die we hebben bezocht is zeer smaakvol ingericht en in elke van deze B&B’s zouden we gerust eens een nachtje logeren !  We met alle zekerheid kunnen zeggen is dat ELKE B&B zijn uiterste best doet om jullie een onvergetelijke vakantie te bezorgen en elke B&B heeft dan ook weer iets anders aan te bieden zoals wandeltochten, kookworkshops, een mini-golf terrein, fietstochten, fietsenverhuur, make-up cursussen, massage’s en ga zo maar door !

TRIPS 2 Malaga is supertrots om al deze enthousiaste eigenaars van onze TIPS2SLEEP B&B’s even aan u voor te stellen ! LET OP deze is nog niet compleet .. door de Corona hebben we jammer genoeg nog niet elke B&B of vakantiehuis kunnen gaan bezoeken!

Niet al de leden van onze TIPS2SLEEP familie staan op de foto met flyer .. komt nog ….

Wat ons vooral is opgevallen tijdens onze bezoekjes is de hartelijkheid waarmee we ontvangen werden! En dit bij elk “familielid” die we zijn gaan bezoeken! Bij elk kennismaking troffen we zéér enthousiaste “Andalucifielen” aan! De verhalen echter zijn zeer gelijklopend! Zo is ieder van hen tijdens een vakantie verliefd geworden op deze uitersts zuidelijk regio van Spanje en droomden vervolgens om hier te kunnen komen wonen en werken en dan is een B&B natuurlijk wel de ideale werkplek! Elk van hen vertelde hun eigen verhaal maar uiteindelijk met allemaal hetzelfde einde:  Wij willen hier nooit meer weg!