Geen Feria dit jaar … maar wel 35 gratis concerten in Málaga!

“MORAGA Sound” EEN GRATIS MUZIEKAANBOD VOOR DE ZOMERAVONDEN VAN 2020 in de stad.

Dat de Feria van Málaga dit jaar niet kan doorgaan, was uiteraard wel te verwachten! Sevilla, waar de eerste Feria van het jaar plaatsvindt, zou deze misschien verplaatsen naar september.  In deze tijden is plannen en organiseren van events wel het moeilijkste wat er is .. dus laten we maar rustig afwachten. 

Málaga komt met een mooi alternatief op de proppen, die menig muziekliefhebbers gaat gelukkig maken .. wij zijn als oude rotten in het vak er héél blij mee!

‘Moraga Sound’ is een nieuw programma van de afdeling Cultuur dat bestaat uit 35 concerten waarin lokale solisten, groepen en bands de hoofdrol spelen. Verschillende stijlen zoals flamenco fusion, funk, hip/hop, reggae-rock-funk, punk-rock of live folklore zullen het beste van hun laten horen en zien.

Tussen 2 juli en 30 augustus zullen de concerten plaatsvinden op de volgende locaties :

Eduardo Ocón, dit auditorium is genoemd naar deze beroemde componist en muzikant uit Málaga. Je vindt deze zalige plek terug in het park tussen de haven en de grote Alameda Principal om het eenvoudig uit te leggen

Playa Virginia, het strand in El Palo, kan je vanuit de centrum met de fiets naar toe eventueel. Of met de bus want tijdens het seizoen zal parkeren moeilijk worden.

Skate Park Rubén Alcántara, klik op de naam voor de exacte ligging ! Een uniek kader voor concerten in ieder geval.

Parque Héroes del Combate de Teatinos, weer met een klik zie je waar die heldenpark zich bevindt.

Dat de muzikanten ons niet echt bekend in de oren klinken is vrij normaal! Om eerlijk te zijn kan ik al die namen niet onthouden, maar als je ze hoort dan gaat er misschien wel een belletje rinkelen. Celia Flores, La Boterita, No Picky of Dr No zijn enkelen van.

Naleving van de maatregelen wordt strikt gevraagd.

De programmering en de data zijn afhankelijk van de strikte naleving van de richtlijnen van de autoriteiten. De shows zullen altijd worden gehouden met voldoende gezondheids- en hygiënemaatregelen om de gezondheid van het publiek, de artiesten en het podiumpersoneel te garanderen. Om ervoor te zorgen dat deze maatregelen worden nageleefd, is het de bedoeling dat het cultuurgebied beschikt over de diensten voor realtimecapaciteitscontrole en over personeel om ervoor te zorgen dat deze maatregelen worden nageleefd. Ondanks het feit dat de concerten in de open lucht plaatsvinden, is het gebruik van maskers tijdens de voorstelling verplicht, evenals de afstand tussen de mensen. Het stadhuis zelf roept op tot verantwoordelijk gedrag van het publiek om in alle veiligheid van deze muziekavonden te kunnen genieten. Wij houden er ons met alle pl

HET VOLLEDIGE PROGRAMMA KAN U HIER DOWNLOADEN ZODAT U GEEN ENKEL OPTREDEN KAN MISSEN!

GENIET ERVAN …..