fbpx

Finca Las Nuevas

5 vakantiehuisjes midden in de natuur.

van de Gualdalhorcevallei

Het verhaal

Een sprong in het diepe

Andalusië was een totaal nieuwe omgeving voor Pascalle en Robert en hun 2 kinderen Joanne en Oek. Na een paar nachten in het zuiden van Spanje hebben ze de container met hun huisraad naar Málaga laten verschepen.

Half juni 2016 is hun avontuur in zuid Spanje begonnen. Finca Las Nuevas was het eerste huis dat ze bezochten en ze werden op slag verliefd. Verliefd op de vergezichten over glooiende bergen met olijf-en amandelbomen, op de serene rust die er heerst rondom het huis en de prachtige finca met twee ruime vakantiewoningen, twee appartementen en een knusse studio, maar ook niet te vergeten het zwembad met uitzicht.

De ligging

Tussen Álora en Cártama ergens in ver weg van betreden paden ligt Finca Las Nuevas. In de Guadalhorce vallei. Op 40 minuten van de luchthaven en van Málaga, de luchthaven en het strand.

Net ver genoeg weg om geen autoverkeer, maar fluitende vogels te horen. Hier kun je genieten van de rust en ruimte tussen de olijf- en amandelbomen. Winkels, café’s en restaurants zijn op een kwartier rijden bereikbaar. Het hebben van een auto is daarom sterk aan te raden.

De vakantiehuizen

De Finca is een honderd jaar oude boerderij met een typische Andalusische uitstraling; dikke muren en kleine raampjes. In het grote huis zijn vier accommodaties gemaakt met behoud van de oude elementen en de Spaanse sfeer. Elk huis heeft zijn eigen terras of balkon. In de tuin staat nog een romantische huisje.

Het zwembad

Het grote gemeenschappelijke terras met barbecue geeft prachtige uitzichten over de bergen van de Sierra de las Nieves. Door de tuin naar beneden lopend lonkt het zwembad met ligbedden en de hot tub. Het uitzicht, met de ondergaande zon die de lucht in tig tinten oranje heeft gekleurd, is adembenemend. ‘s Avonds fonkelen duizenden sterren aan de hemel op deze plek waar het nog echt donker wordt.

Ons Bezoekje

Jammer genoeg hebben we geen beelden van ons bezoekje, daar het weer het op dat moment echt niet toeliet. Pascalle en Robert zijn schatten van mensen die echt hun hart hebben verloren aan Andalucia en alles in het werk stellen om hun gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Hier enkel foto’s van onderweg

Reserveren

Info en boekingen vind je hier met een klik

Volg hun avonturen via Facebook en Pinterest