Finca la Vida Tranquilla, Cajiz nabij de kust !

Facebookmail

Myriam en Filip gaven hun leven een nieuwe wending en werden  in 2017 de eigenaars van deze prachtige finca op 30 minuutjes van de luchthaven met zicht op zee, waar het leven lekker rustig verloopt : La Vida Tranquilla!

Bed and Breakfast La Vida Tranquila bevindt zich in het adembenemende heuvelland van Zuid-Andalusië. Aan je ene zijde een prachtig berglandschap, aan je andere kant de azuurblauwe zee. De geknipte combinatie! Het Spaanse strand vind je op amper 6 km rijden. De populaire badplaats Torre Del Mar is slechts 12 km verwijderd.

La Vida Tranquilla telt 5 kamers en bij elke knusse, comfortabele kamer hoort een eigen badkamer en een afzonderlijk terras in lounge stijl waar je ongestoord kan genieten van een gratis kop koffie of thee.

s Ochtends wacht jou een heerlijk kleurrijk ontbijtbuffet. Je hoeft niet bij te schuiven aan de grote tafel, maar kiest ongedwongen je eigen plekje uit.

In de piekfijn uitgeruste buitenkeuken pluk je doorheen de dag gewoon een drankje uit de koelkast om de dorst te lessen.  Een hongertje ?  Geef een seintje en Filip zorgt voor een zonnig aperitief met de nodige tapas erbij. Zo kan je snel verder smullen van je verrukkelijke vakantie.

 

Luieren aan het zwembad ?   Strandlakens liggen voor u klaar! Of wilt u liever de sportieve toer op?  Op het tennisveld of op de pétanque baan?  Genieten is hier echt de boodschap!

Voor grote groepen bieden Myriam en Filip graag een korting van 10 %

Voor alle info en reservaties klik hier

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes via de Facebookpagina van La Vida Tranquilla

Of volg Filip via Instagram

 

Trips2Malaga ging op visite bij de buren .. Filip en Myriam van La Vida Tranquila

Facebookmail