Finca La Meica, in de Montes de Málaga, een mooi stukje natuur.

Facebookmail
B&B Finca La Meica omringd door Andalusische groen

B&B Finca La Meica wordt gerund door Hilde en Chris, die net zoals zoveel mensen die hier op vakantie komen, verliefd zijn geworden op Andalucia. In België had het koppel een bloeiende zaak in bloemen en geschenken. Om af en toe eens weg te glippen uit de druktje hadden ze een appartementje aan de Costa del Sol gekocht! De zin om een B&B te openen zat er stevig in en zo ruilden ze het appartementje in voor deze mooie Finca, die ze helemaal hebben omgevormd in B&B! Finca La Meica is gelegen in het achterland van de provincie Málaga, in de “Montes” de bergen van Málaga. Casabermeja is zo één van die witte dorpjes waar het heerlijk vertoeven is tussen de Spanjaarden.

De B&B telt 5 gastenkamers, waarvan één kamer geschikt voor rolstoelen en sommige kamers tot 4 personen. Elk met een ensuite badkamer en terrasje.

Of u verblijft in Casa La Meica : een vakantiewoning met 3 slaapkamers

Kom jezelf ontdekken in Finca La Meica

Retreats en lifestyle vakanties

De karaktervolle finca gelegen in een rustige omgeving is een ideale locatie voor het organiseren van retreats en lifestyle vakanties voor kleine groepen.

Ben jij een organisator van culinaire, body & mind, fotografie, sportieve, yoga of spirituele reizen of wil je een creatieve workshop op locatie organiseren? Dan biedt Finca La Meica jou daar de geschikte accommodatie voor. Klik hier om hen te contacteren!

Finca La Meica

Casabermeja is de ideale uitvalsbasis ( niet zo ver van de autostrade), om een een trip te plannen naar Málaga, Cordóba, Granada en het minder bekende Antequera met het prachtige natuurpark El Torcal!

Moe van al die uitstapjes ? Wacht dacht je van een dagje luieren aan het zwembad en genieten van de stilte ?

Voor alle info en beschikbaarheid klikt u hier!

Of stel je vraag via social media : Facebook en Instagram

Facebookmail