fbpx

Finca La Meica, B&B nabij Casabermeja

In De Montes De Málaga, Een Mooi Stukje Natuur.

B&B Finca La Meica omringd door Andalusische groen

Het verhaal

B&B Finca La Meica wordt gerund door Hilde en Chris, die net zoals zoveel mensen die hier op vakantie komen, verliefd zijn geworden op Andalucia. In België had het koppel een bloeiende zaak in bloemen en geschenken. Om af en toe eens weg te glippen uit de druktje hadden ze een appartementje aan de Costa del Sol gekocht! De zin om een B&B te openen zat er stevig in en zo ruilden ze het appartementje in voor deze mooie Finca, die ze helemaal hebben omgevormd in B&B!

De ligging

Finca La Meica is gelegen in het achterland van de provincie Málaga, in de “Montes” de bergen van Málaga. Casabermeja is zo één van die witte dorpjes waar het heerlijk vertoeven is tussen de Spanjaarden. De ideale uitvalsbasis om zowel richting Málaga, Córdoba als Antequera en Granada te rijden of zelfs een dagje kust is niet meer dan 45 minuten rijden.

De Kamers

De B&B telt 5 gastenkamers, waarvan één kamer geschikt voor rolstoelen en sommige kamers tot 4 personen. Elk met een ensuite badkamer en terrasje.

Of u verblijft in Casa La Meica : een vakantiewoning met 3 slaapkamers

Het ontbijt

Ik kan jullie verzekeren dat alles wat je op je bord krijgt of het nu bij het ontbijt is of als tapa of avondeten .. het is allemaal even lekker en met evenveel liefde klaargemaakt! En vooral vers!

Het zwembad

Niets is beter als even te plonsen na een daguitstap of gewoon een dagje lekker luieren .

Kom jezelf ontdekken in Finca La Meica

Retreats en lifestyle vakanties

De karaktervolle finca gelegen in een rustige omgeving is een ideale locatie voor het organiseren van retreats en lifestyle vakanties voor kleine groepen.

Ben jij een organisator van culinaire, body & mind, fotografie, sportieve, yoga of spirituele reizen of wil je een creatieve workshop op locatie organiseren? Dan biedt Finca La Meica jou daar de geschikte accommodatie voor. Klik hier om hen te contacteren!

Finca La Meica

Reserveren

Voor alle info en beschikbaarheid klikt u hier!

Volg Finca la Meica op Facebook en Instagram

OnOf stel je vraag via social media : Facebook en Instagram

Ons bezoek was tijdens de Corona in 2020 zodoende hebben we geen foto’s kunnen nemen daar het op dat ogenblik te moeilijk was met social distance en dergelijke !

Maar we raden met stip deze B&B aan om Andalucia te ontdekken.