Finca Gordo, prachtige B&B nabij Riogordo met een culinaire inslag!

Facebookmail
Het prachtig groot zwembad waar je in alle rust kan genieten van de omgeving!

Na 5 jaar intens zoeken vonden Marina en Peter het ideale pand waar ze hun droom konden verwezenlijken, namelijk het uitbaten van een luxueuze Bed & Breakfast in het hartje van Andalucia in de streek van de Axarquia nabij Riogordo! Riogordo is een wit dorpje “Pueblo Blanco” waar het altijd leuk vertoeven is, met tal van restaurantjes en barretjes. Ook zeer centraal gelegen als uitvalsbasis om tal van trekpleisters te gaan ontdekken in Andalucia! En daar bovenop nog de culinaire kunsten van dit tweetal en je vakantie kan niet meer stuk!

Via een zeer goede weg is Finca Gordo te bereiken op slechts enkele minuutjes van de grote baan. Eénmaal bijna daar kan je niet meer missen, want de hangt de vlag al te wapperen om je de weg te wijzen! Even toeteren aan de poort en Peter of Marina geven jou de toegang tot hun paradijs!

Bij het zien van het domein konden we enkel en alleen maar beamen dat Peter en Marina de juiste keuze hadden gemaakt en hun 5-jaar durende zoektocht het meer dan waard was geweest! Bij de inrichting is gedacht aan alles om het de gasten zoveel mogelijk naar hun zin te maken! Hier kom je voor de rust en de verwennerij!

B&B Finca Gordo beschikt over 4 prachtige kamers, in zeer fris ogend decor met telkens een leuke vintage eyecatcher! Allen zijn voorzien van een ensuite badkamer en een privé terrasje! De foto’s aan de muur zijn een streling voor het oog! Je wordt als het ware meegezogen in het Andalusisch verhaal! De foto’s zijn allemaal van de hand van Peter zelf, die al meer dan 30 jaar beroepsfotograaf is!

Eén van de prachtige foto’s in één van de kamers… een tentoonstelling op zich !

Bekijk hier ons bezoek en interview

Behalve een uitgebreid ontbijt serveren Peter en Marina op verzoek een paar keer in de week een heerlijk vers menu! Liever iets kleins tijdens de dag als lunch of ’s avonds? Dat kan ook .. je hoeft het maar even aan te geven en Peter duikt in de keuken! Ontdek hier de mogelijkheden !

Finca Gordo opende de deuren begin april en ook de boekingen waren dan maar pas operationeel! Met andere woorden Finca Gordo heeft zeker voor jou en je geliefden nog een kamer of meer vrij gedurende de komende zomer en najaar! Ook zeer toegankelijk met een groep tot 8 personen!

Is jouw plekje al gereserveerd voor deze zomer?

Trips2Malaga is enorm trots op deze nieuwe B&B te mogen verwelkomen in de TIPS2SLEEP familie !

Voor info en reservaties klikt u hier

Volg Finca Gordo op Facebook en Instagram

Met een klik kom je op de site nu ook in het Spaans

Facebookmail