fbpx

Finca B&B la Vida Tranquilla, nabij Torre del Mar

Tussen Málaga en Nerja in alle rust dicht bij de kust

Het verhaal

Myriam en Filip gaven hun leven een nieuwe wending en werden  in 2017 de eigenaars van deze prachtige finca op 30 minuutjes van de luchthaven met zicht op zee, waar het leven lekker rustig verloopt : La Vida Tranquilla! Net zoals zovele landgenoten waren ze het hectisch leven in België meer dan beu … en zo genieten ze nu elke dag samen van een “Rustig Leven’

Myriam en Filip La Vida Tranquilla Iznate

Ligging

Bed and Breakfast La Vida Tranquila bevindt zich in het adembenemende heuvelland van Zuid-Andalusië. Aan je ene zijde een prachtig berglandschap, aan je andere kant de azuurblauwe zee. De geknipte combinatie! Het Spaanse strand vind je op amper 6 km rijden. De populaire badplaats Torre Del Mar is slechts 12 km verwijderd. Ook het charmant en typisch Spaans badplaatsje Benegarafe ligt op slechts een 5 tal autominuten. Met heerlijke beachrestaurants.

De kamers

La Vida Tranquilla telt 5 kamers en bij elke knusse, comfortabele kamer hoort een eigen badkamer en een afzonderlijk terras in lounge stijl waar je ongestoord kan genieten van een gratis kop koffie of thee.

Het ontbijt

s Ochtends wacht jou een heerlijk kleurrijk ontbijtbuffet. Je hoeft niet bij te schuiven aan de grote tafel, maar kiest ongedwongen je eigen plekje uit.

In de piekfijn uitgeruste buitenkeuken pluk je doorheen de dag gewoon een drankje uit de koelkast om de dorst te lessen.  Een hongertje ?  Geef een seintje en Filip zorgt voor een zonnig aperitief met de nodige tapas erbij. Zo kan je snel verder smullen van je verrukkelijke vakantie.

Het zwembad

Reserveren

Voor alle info en reservaties klik hier

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes via de Facebook en Instagram

Voor grote groepen bieden Myriam en Filip graag een korting van 10 %

Trips2Malaga ging op bezoek