Finca Amorosa, waar de “amor” hoogtij viert in Villanueva de la Concepción!

Facebookmail

Finca Amorosa

Finca Amorosa

Dit pareltje gelegen nabij het dorpje Villanueva de la Concepción opende begin 2019 zijn deuren! Deze B&B is te bereiken via een zéér makkelijke toegangsweg! Als je de poort van de finca bereikt gaan de deuren open van een waar paradijsje! Voor Sabine en Marc een volledig nieuwe uitdaging op alle vlak! Als koppel en als B&B uitbaters! Met hun jarenlange ervaring in de horeca lag de uitbating van een B&B voor de hand en samen kozen ze deze plek uit om hun droom te verwezenlijken!

Sabine en Marc tot over hun oren verliefd op elkaar en op Finca Amorosa

De toegangspoort tot het paradijsje

Finca Amorosa is een traditionele Andalusische boerderij gelegen op een prachtig stuk grond van 5 hectare met olijf- en amandelbomen en verschillende fruitbomen. Het pand heeft een zwembad van 9m x 4,5m en een terras bij het zwembad. De traditionele finca werd volledig gerenoveerd met de laatste nieuwe ecologische snufjes zo wordt het water verwarmd door een combinatie van “zonnepaneel” en een “luchtwarmtepomp” – een uiterst efficiënt milieuvriendelijk systeem.

Aan het zwembad zijn voldoen ligbedden voorzien en er zijn talrijke plekjes om te genieten van een heerlijk glaasje, een goed boek en het prachtig uitzicht ! En aan de bescherming van uw hoofd is ook gedacht!

Bed & Breakfast Finca Amorosa, biedt vijf kamers met eigen badkamer! Behalve dat alles aanwezig is voor een zorgeloze vakantie, wordt er een RITUALS welkomstpakket aangeboden!

Marc heeft in Moreira 11 jaar als chefkok zijn eigen restaurant uitgebaat en omdat je een volleerde “kok” niet van zijn potten mag halen, kookt Marc met veel liefde voor zijn gasten 6 avonden per week, zodat je de deur niet meer uit moet!

Voor zijn gerechten hoeft Marc maar te gaan plukken
De typische finca stijl komt zeker terug in de gewelven aan het plafond in de gezamenlijk leefruimte met open haard en TV.  Ook de keuken is in een typische Andalusische stijl!

Voor al wie graag in het binnenland vertoeft en graag gaat wandelen in de natuur is hier zeker aan het juiste adres! El Torcal ligt vlakbij als ook het stadje Antequera, waar het altijd wel leuk vertoeven is! Ook om uitstapjes te maken naar Malaga, Cordoba, Ronda en zelfs een dagje kust is Finca Amorosa uitstekend gelegen! In ieder geval gaat u hier enkel en alleen maar kunnen komen genieten en de batterijen opladen!

Sabine en Marc met kroost!

Trips 2 Malaga op bezoek bij Finca Amorosa

Voor alle inlichtingen en reservaties klikt u hier!

Volg alle avonturen van Sabine en Marc via hun Facebook pagina en Instagram

Facebookmail