fbpx

Finca Gordo nabij Riogordo

Prachtige B&B Nabij Riogordo Met Een Culinaire Inslag!

Het prachtig groot zwembad waar je in alle rust kan genieten van de omgeving!

Het verhaal

Na 5 jaar intens zoeken vonden Marina en Peter het ideale pand waar ze hun droom konden verwezenlijken, namelijk het uitbaten van een luxueuze Bed & Breakfast in het hartje van Andalucia in de streek van de Axarquia nabij Riogordo!

Bij het zien van het domein konden we enkel en alleen maar beamen dat Peter en Marina de juiste keuze hadden gemaakt en hun 5-jaar durende zoektocht het meer dan waard was geweest! Bij de inrichting is gedacht aan alles om het de gasten zoveel mogelijk naar hun zin te maken! Hier kom je voor de rust en de verwennerij!

De ligging

Riogordo is een wit dorpje “Pueblo Blanco” waar het altijd leuk vertoeven is, met tal van restaurantjes en barretjes. Ook zeer centraal gelegen als uitvalsbasis om tal van trekpleisters te gaan ontdekken in Andalucia! En daar bovenop nog de culinaire kunsten van dit tweetal en je vakantie kan niet meer stuk!

De kamers

B&B Finca Gordo beschikt over 4 prachtige kamers, in zeer fris ogend decor met telkens een leuke vintage eyecatcher! Allen zijn voorzien van een ensuite badkamer en een privé terrasje! De foto’s aan de muur zijn een streling voor het oog! Je wordt als het ware meegezogen in het Andalusisch verhaal! De foto’s zijn allemaal van de hand van Peter zelf, die al meer dan 30 jaar beroepsfotograaf is!

Het ontbijt en meer

Finca Gordo serveert een heerlijk ontbijt met zoveel mogelijk producten uit de regio, het wordt op “maat” gemaakt, dus u kunt aangeven waar u trek in heeft. Er zijn mensen die van het yoghurt-met-muesli-ontbijt houden, maar ook die liever een vers gebakken broodje hebben met een ei, of een zelfgemaakte GORDO brood, kaas, vlees of  liever iets zoet. We serveren niet standaard alles, omdat we willen voorkomen dat we aan het verspillen zijn. Wilt u extra verwend worden met o.a. Cava dan kan dat tegen een kleine bijbetaling.

Behalve een uitgebreid ontbijt serveren Peter en Marina op verzoek een paar keer in de week een heerlijk vers menu! Liever iets kleins tijdens de dag als lunch of ’s avonds? Dat kan ook .. je hoeft het maar even aan te geven en Peter duikt in de keuken! Ontdek hier de mogelijkheden !

Het zwembad

Ieder zijn terrasje voor de siësta

Reserveren

Voor info en reservaties klikt u hier

Volg Finca Gordo op Facebook en Instagram

Bekijk hier ons bezoek en interview

FOTOGALLERIJ