Fashionistas en bruiden in spe worden verwacht in Málaga

Pasarela Lario,  wordt dit jaar gehouden op 14 en 15 september en zal het hart van Malaga opnieuw doen veranderen in een spectaculaire mode catwalk, de langste van Europa.  In de mooiste winkelstraat van Málaga, Calle Larios kan je vanaf 21 uur de nieuwste wintercollecties bekijken van tal van Spaanse ontwerpers. 

Pasarela Larios 2018 zal in het teken staan van de deelname van Mona Almansouri, de internationale haute couture-ontwerpster uit de Verenigde Arabische Emiraten, die dit jaar de catwalk opent!

Voor wie in het huwelijksbootje stapt zal de prachtige collecties kunnen bekijken van de jonge ontwerpster  Sandra Rojas Novias! De collectie kan met kopen in de mooie winkel Alta Costura Montesco,   de schoenen zijn van een ontwerpster uit Jerez, Abraham Zambrana, die haar eerste vrouwencollectie zal showen!

Bruidsmode op de Larios

De ontwerper uit Malaga Javier Alcántara ontvangt in het kader van de VIII Larios 2018 Catwalk, de ‘Golden Pin’. Een prijs, gesponsord door ‘El Pimpi’, die zijn schitterende carrière in de modewereld erkent. Javier Alcántara is geboren en getogen in Malaga, opgegroeid tussen draden, naalden en vingerhoeden van zijn moeder, naaister van beroep. Een gepassioneerde modeontwerper met oog voor Haute Couture met een creatieve en innovatieve sensibiliteit.

In de lage landen zie je het nog amper, vrouwen uitgedost in de mooiste lange jurken met bijpassende hoed, schoenen en handtas, om nog maar te zwijgen over het kapsel en de juwelen.  In Spanje bestaat dat nog steeds!  Iedereen doet zijn best om op speciale gelegenheden en feesten te STRALEN!    Ik kan nooit mijn ogen afhouden van al deze prachtig geklede dames en heren !