El Terroncito, vakantiewoning 8 pers. Alcaucin

Facebookmail

El Terroncito, is de comfortabele vakantiewoning waar de eigenaars, de bekende auteur auteurs Walter Bouwen en Suzanne Caes van het mooie boek over Andalusië,  hun hart zijn verloren. 

De woning  met privaat zwembad is geschikt voor maximum 8 personen en is gelegen dichtbij het dorpje Alcaucin.  El Terroncito ligt in de Axarquia regio, in het hart van Andalusië, en is de perfecte uitvalsbasis voor een gevarieerde vakantie.

Gebouwd tegen een zuidelijke heuvelflank geniet El Terroncito de hele dag van de Andalusische zon. Wie houdt van een” lekker niets doen “- vakantie is hier aan het juiste adres. En als je ’s avonds thuiskomt, na weer een geslaagde uitstap in het wondermooie Andalusië, dan is het heerlijk vertoeven op één van de terrassen van El Terroncito. Met een glaasje wijn en in goed gezelschap, of met een goed boek, genietend van de stilte en een fonkelende sterrenhemel.

El Terroncito is omgeven door glooiende landschappen met amandel- en olijfbomen en het gerinkel van geitenbellen en fluitende vogels op de achtergrond. Met het natuurpark Sierra de Tejeda, Almijara y Alhama om de hoek en de Zafarraya-pas en het stuwmeer van La Viñuela direct in de buurt, is de natuur hier indrukwekkend aanwezig. Vanop de terassen rond het huis kan je zelfs in de verte de zee zien schitteren in het zonlicht.

Zoek je toch graag wat volk op dan kan dit in het  levendige dorpscentrum van Alcaucín slechts enkele autominuten verwijderd. Hier zijn verschillende bars en restaurantjes en enkele kruidenierswinkeltjes voor de kleine inkopen.

Voor alle reservaties en meer info klikt u hier ..

 

Facebookmail