Dos Iberos, een luxe B&B met allure in Alhaurin el Grande!

Facebookmail

Wie zich wil laten onderdompelen in een wereld van verwennerij met een vleugje aristocratie moet zeker eens een verblijf boeken bij Luxe B&B Dos Iberos! Jan en Marius doen er alles aan om u een zorgeloze vakantie te bezorgen, het gaat je hier aan niets ontbreken! Gelegen in het achterland van Málaga met uitzicht over het mooie landschap rond Alhaurin el Grande op slechts een kleine 20 minuten van de Costa del Sol! Geniet hier vooral van de rust : adults only!

De naam Dos Iberos is een verwijzing naar de Iberiërs (Iberos) die ooit in Spanje en het tegenwoordige Andalusië woonden.

De oprijlaan van luxe B&B Dos Iberos
Alhaurin el Grande -bron Wikipedia

Als je toekomt bij Dos Iberos dan waan je je onmiddellijk in een paradijs! Via de oprijlaan en de mooie aangelegde tuin kom je aan de statige entrée, waar Jan jullie graag opwacht! Eenmaal door de voordeur kom je in deze prachtige hal met een trap die je laat afdalen naar de terrassen, het ontbijtterras en zwembad! Jan en Marius hebben om volledige rust te kunnen verzekeren aan hun gasten verkozen om de B&B Adults Only te houden.en alleen gasten van 18 jaar en ouder te verwelkomen.

Een hal met allure! Bij Dos Iberos.

Op de bovenverdieping zijn er 2 suites met een prachtig groot terras, de heerlijke producten van Rituals staan op jou te wachten in de ensuite badkamer, om jezelf wat me-time cadeau te doen!

Kom en ontdek de suites bij B&B Dos Iberos!
Wie houdt van Rituals houdt ook van Dos Iberos

De andere 3 kamers liggen op het gelijkvloers, elk voorzien van een privé buitenruimte met een spectaculair uitzicht over het landschap en het witte dorpje Alhaurin el Grande.

Hou je van lekker niksen aan de infinity pool en krijg je dorst, dan kan je gebruik maken van de honesty bar of tijdens happy hour nippen van één van de heerlijke cocktails die Jan voor jou met liefde heeft “geshaked”! Behalve het ontbijt kan je hier ook lunchen en dineren, ideaal voor diegenen die enkel komen om te relaxen en de batterijen op te laden. Ook een massage is mogelijk!

Voor diegenen die toch liever zelf hun potje koken en houden van volledige privacy kunnen de prachtige villa boeken vlakbij Dos Iberos en indien gewenst genieten van de faciliteiten van de B&B ! Voor alle info klikt u hier!

Van één ding is Trips2Malaga zeker … deze 2 heren gaan ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke vakantie tegemoet gaat!

Voor alle info en reservatie in Luxe B&B Dos Iberos klikt u hier!

Voor alle nieuwtjes volg Dos Iberos op social media : Facebook en Instagram

Facebookmail