Desolinvest, uw vastgoedpartner regio Marbella – Estepona

Facebookmail
Desolinvest maakt uw droom waar ! 

Dat de regio van Marbella en Estepona volop in de lift zit voor een tweede verblijf of zelfs een nieuwe thuis is een feit! 

Desolinvest, onder leiding van ondermeer “bezig bij” Marlies Bielen, is gespecialiseerd in vastgoed in de “gouden driehoek” van de provincie Málaga : Marbella – Estepona – Benahavis.

Marlies Bielen van Desolinvest
Investeer in luxe - investeer in Desolinvest
Desolinvest waar  pure luxe centraal staat 

Van nieuwbouwprojecten tot alles wat te koop wordt aangeboden in deze regio, Marlies en team gaan op zoek naar uw droomwoning aan de Costa del Sol ten zuiden van Málaga! Desolinvest begeleidt u door heel het aankoopproces.  

Uw zuiderse droom zonder zorgen begint bij : Desolinvest 

Desolinvest biedt professionele & persoonlijke begeleiding in uw eigen taal; juridisch, fiscaal, financieel & praktisch. 
Delsolinvest bestaat uit Nederlandse,Vlaamse en Franstalige vastgoed adviseurs met meer dan 17 jaar werk- woon & levenservaring aan de Costa del Sol. Aan de hand van deze ervaring kunnen we u zo goed als mogelijk adviseren en u begeleiden bij uw keuzes in zowel omgeving, mogelijkheden en de dingen waar u zeker wel en niet rekening mee zou moeten houden bij het kopen / huren / leven / verblijven in zuid Spanje. 
We hebben toegang tot het complete en meest recente aanbod vastgoed; zowel residentieel als commercieel, nieuwbouw en off-plan projecten, vakantiehuizen, opbrengsteigendommen en superdeals aan de Costa del Sol. 
Delsolinvest onderscheidt zich van andere makelaars door het persoonlijk en vooral vriendelijk, ongedwongen & geheel vrijblijvend adviseren en begeleiden bij zowel het zoeken, aankopen en opvolgen van uw onroerend goed wensen in Zuid Spanje. 
Wij bieden een verscheidenheid aan diensten om u tegemoet te komen bij aankoop van uw woning, voor, tijdens en na de aankoop, net zoals u thuis gewend bent. 
Verliefd op Spanje? Wat ook uw reden is, hoe klein of groot uw budget ook is, Delsolinvest kan u helpen met het vinden van uw eigen droom onder de zon.

Desolinvest: dreampartnerofTrips2Malaga
Desolinvest: dreampartnerofTrips2Malaga
Desolinvest: dreampartnerofTrips2Malaga

Volg de nieuwe projecten via Facebook 

Desolinvest
Dreampartner in Crime 
of
Trips2Malaga

Volg Desolinvest op Instagram

Facebookmail