fbpx

De beste plekjes om te genieten van de zonsondergang in Málaga

Wat is er mooier en romantischer om te kunnen genieten van een prachtige zonsondergang om dan volledig “zen” en nog verliefder te worden op Málaga!  Zo wordt iedereen “ZOT van M”. Wij geven je hier graag onze persoonlijke lievelingsplekjes waar we “de dag graag inruilen voor de nacht”…

TIP 1 : Castello de Gribralfaro ligt boven het Alcazaba en is te voet te bereiken via het Alcazaba, maar we stellen toch voor om het of met de wagen te doen of met bus lijn 1.

Net voor de parador en  zie je een soort balkon waar velen genieten van een prachtig uitzicht over de stad in al zijn glorie, vanaf Plaza de Torres tot ver voorbij het reuzenrad!

Wij raden je echter aan om ten volle van de zonsondergang en de lichtjesopgang te gaan genieten in de “Parador Gibralfaro” zelf.  Je kunt hier een drankje nuttigen maar heerlijker is nog om daar te dineren zoals het hoort in een parador : in stijl!

Romantisch gaan tafelen met je geliefde op het terras van het restaurant van de
“Parador Gibralfaro”
te bereiken met bus lijn 1

TIP 2 : Een plekje dat ik iedereen aanraad is genietend van een glaasje cava of een wijntje op het terras van El Balneario, El Balcon del Carmen.  Hier kan je in alle rust genieten met zicht op  zee tot aan de stad van een geweldig mooie lichtshow!

Hoe geraak je er : vanuit het centrum kan je te voet langs de promenade richting oosten – Pedregalejo -El Palo!  6 km of je neemt de bus 3 of 11 deze stoppen eveneens voor de deur van deze geweldige plek ! 

Trips2malaga uitverkoren plekje voor de zonsondergang : El Balneario in Malaga
Wil je hier samen met ons of alleen komen zitten?  Contacteer ons nog vandaag voor een “Trip” 2 MalagaEnjoy the Sunset with
Trips2Malaga

Met onze oogappel 
Wij genoten met een cola .. maar een wijntje smaakt beter, geloof me!

TIP 3 : je kan ook opteren voor een panoramisch zicht vanaf het reuzenrad! Je hoeft niet bang te zijn. De cabines zijn groot en comfortabel en helemaal afgesloten en heerlijk koel door de airco.
Een ritje kost 10 € en duurt 12 minuten, daarvoor ga je 3 keer rond!

Noria Mirador Princess

TIP 4

Of u neemt een boot, aan de nieuwe haven, Muelle 1, tegenover het Centre Pompidou, daar ziet u tal van boten liggen met een aanbod voor verschillende rondvaarten.  Klik hier voor meer informatie

De beroemde kranen aan de haven van Malaga

TIP 4 : als je het niet weet vind je dit nooit !   Het ROOFTOP-terras van het Marriott hotel.  Aan de Calle Lario, de kathedraal ligt net achter het hotel als het ware.  Je neemt de lift tot aan het dakterras om daar  heerlijk te vertoeven met een drankje en hapje met zicht over de haven – de kathedraal – de binnenstad … en zo veel verder!  Met wat goede loungemuziek kom je daar direct in stemming om verder te feesten! Let op tijdens sommige events is het enkel privé! 

Vanop de rooftop bar op het Marriott hotel hebt u een spectaculair zicht over heel de stad en ziet u van dichtbij de kathedraal .. La Manquita,  de éénarmige dame ! 
Vanop de rooftop van het hotel met een ander zicht
 Dochter en onze oogappel hebben ook genoten van een bezoekje aan de rooftopbar

TIP 6 : Vanaf een terrasje op de Muelle uno kan u de zon zien opgeslorpt worden door de bergen in het achterland van Malaga.  Een mooi schouwspel met een ganse stad als decor !

Sunset_Muelle Uno©Trips2Malaga
Tussen de bootjes door .. 

Hebt u graag info over eventuele bezoeken en advies ?

Aarzel niet ons te contacteren

Wij hopen dat u hebt genoten van onze “sunsets” …. atardecer

[DISPLAY_ACURAX_ICONS]