Cortijo Rosario, villa tot 15 personen en 2 appartementen nabij Algámitas in de provincie Sevilla.

Facebookmail
Cortijo Rosario in hartje Andalucia.

De Cortijo ligt op de hellingen van de zuidelijke siërra’s in de provincie Sevilla, in de richting van de zonsopgang. Van een oude vervallen boerderij werd de Cortijo in 1991 volledig gerenoveerd tot een prachtig vakantiecomplex.

De Cortijo (“boerderij” in het Spaans) is gelegen in 30 hectare eigen land dat deels bestaat uit olijfbomen en deels uit ongecultiveerde bossen op de steile helling van de heuvel. Het ligt op slechts een kilometer afstand van het dorp Algámitas, met een bevolking van iets meer dan 1000 mensen. Het typisch Andalusisch leven vind je zeker hier !

Omdat de website enkel in het Engels is ben ik zo vrij geweest om deze voor u te vertalen.

DE VILLA VOOR 15 PERSONEN!

Het hoofdhuis biedt plaats aan 15 personen
Er zijn zeven tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer.
Elke kamer heeft een eigen douche, WC en wastafel.
Alle slaapkamers zijn gelegen op de eerste verdieping met uitzicht op het oosten over de vallei of het westen richting de heuvels van Penon en Terril (op 1125mtr, de hoogste in de provincie Sevilla).
Alle slaapkamers en badkamers worden warm gehouden met oliegestookte centrale verwarming om het verblijf bij ons in de winter wat comfortabeler te maken! Fans zijn in elke kamer voor die warme zomeravonden.

DINEREN
Op de begane grond is er een grote eetkamer met voldoende zitplaatsen voor 18 personen en openslaande deuren naar het terras.
Er zijn voldoende tafels en stoelen op het voorterras en 2 overdekte patio’s als u buiten wilt dineren.
Als u self-catering bent, heeft u toegang tot onze volledig uitgeruste, industriële keuken.

RELAXING
We hebben een comfortabele zitkamer met een houtvuur; perfect in de winter.
Een bar met TV hoekje
Gratis, onbeperkt WIFI is beschikbaar in de hele cortijo.

Daarnaast is er op de begane grond een garderobe met twee wc’s en een wastafel.
De gasten hebben toegang tot de wasserette.
Schoonmaak/handdoeken/linnengoed/onderhoudsdienst: Alle beddengoed en handdoeken zijn aanwezig, inclusief badlakens bij het zwembad. De Cortijo wordt aan het begin en het einde van elke vakantie schoongemaakt.

Uiteraard is er ook een fantastisch zwembad en overdekt terras waar je heerlijk kan luieren!

DE APPARTEMENTEN

De appartementen zijn geschikt voor 2/6 personen en hebben een eigen toegangsweg, parkeerplaats, elektriciteitsnet en waterleiding. Als u op zoek bent naar self-catering, dan heeft u alles wat u nodig heeft. Echter, als u deel uitmaakt van een groepsboeking met anderen in de Cortijo, dan bent u welkom om samen met hen te eten en te profiteren van de andere Cortijo-faciliteiten. Als de Cortijo-keuken in gebruik is, kunnen de maaltijden voor de zelfstandige gasten van de appartementen op adhocbasis worden verzorgd.

gezellig appartement met aparte ingang en alles wat je nodig hebt !

Top is dat u hier gebruik kan maken van AIRPORT TRANSFERS , van een 8-persoonstaxi tot een 20-persoonsbus. U kunt ook gebruik maken van deze voertuigen voor dagtrips, als u dat wenst. CAR HIRE kan ook goedkoop worden geregeld! Algamitas dorp ligt ongeveer 45 minuten ten noorden van Ronda, onze dichtstbijzijnde stad – dichter bij de hand liggen de provinciesteden Campillos, Osuna en Olvera, elk op minder dan een half uur afstand.

Voor alle info betreffende beschikbaarheid en prijzen klikt u hier

Volg Cortijo Rosario op Facebook

In totaal kan je dus verblijven in de Cortijo met 20 personen : ideale plek voor een familiefeest – een trouwerij – een jubileum! Voor de catering kan ook gezorgd worden!

Cortijo Rosario … uw paradijsje nabij Sevilla
Facebookmail