fbpx

Casa Volar, B&B in typisch Spaans landhuis.

Casa Volar met zwembad en jacuzzi in Andalucia

Het verhaal

Jurgen en Jussi, zijn als het ware oude rotten in het vak. Hun B&B avontuur begon in 2015, toen dochtertje Lola 8 dagen oud was, op Ibiza. Daar runden dit charmant koppel 3 jaar een B&B. In 2018 besloten ze het eiland te verlaten. Met een busje alla Columbus trokken ze de wijde Europese wereld in op zoek naar hun droomplek voor het uitbaten van hun B&B.

Net zoals wij werden ze verliefd op het bruisende Málaga en vooral de groene vallei de “Valle del Guadalhorce”. Vlakbij het dorpje Coin vonden ze die plek, die ze net als hun b&b op Ibiza de naam Casa Volar gaven. 

Een karakteristieke Andalusische Finca. Met wat aanpassingen hier en daar toverden dit tweetal, Jurgen en Jussi, onder toeziend oog van dochtertje Lola, deze Finca om in een mooie B&B, met 2 kamers en een appartement. 

Met Jurgens’ achtergrond als floormanager in een beachclub en zijn liefde voor koken & Jussi’s gastvrijheid, voelt iedereen zich hier  “thuiskomen” in een klein paradijs.

Het jonge koppel kent het klappen van de B&B zweep …

Jussi, Lola en Jurgen van B&B Casa Volar

De Ligging

Casa Volar is gelegen in de “Valle del Guadalhorce”.  De Zonnevallei, zeer groen met tal van fruitbomen.

Dichtbij het levendig dorpje Coin, waar vooral oudejaarsnacht lijkt op carnaval. In Coin vind je alles, winkel, restaurants…

Coin ligt dan weer zeer centraal om de Caminito del Rey te bewandelen of eens af te zakken langs de Montes de Malaga naar Ronda …. een betere weg dan via Marbella in ieder geval.

Of om naar Malaga, Cordoba en Antequera te rijden. De afstand is best te doen.

Of wat dacht je van een dagje strand … voor je het weet zit je in het zand .

De Finca

Casa Volar is gelegen in een typisch Spaans landhuis. Een huis in finca-stijl met veel karakter, een boerenkeuken en de typische kleine trapjes en verschillende niveaus.

Het huis heeft veel charme, de voorkant heeft een grote veranda met Spaanse “azuleos” tegels en veel kleine hoekjes om te chillen en te ontspannen.

De grote oprijlaan naar het huis heeft verschillende fruitbomen en rond de tuin vindt u appels, sinaasappels, manderijnen, granaatappels en zelfs avocado’s.  Vrij voor de gasten om van te genieten als ze rijp zijn

Trips2Malaga_CasaVolar_bedandbreakfast_Andalucía
Casa Volar .. waar het voelt als thuiskomen.

De kamers

De Finca telt 1 tweepersoonskamer, 1 familie kamer met schakelkamers en 1 appartement. Elke kamer straalt charme uit met uitgesproken authentieke details.

Casa Volar es el amor …..

Het ontbijt

De foto’s zeggen zoveel meer dan woorden

Het zwembad

Het zwembad met ingebouwde jacuzzi is omgeven door de supergroene weelderige tuin met yuca’s, palmbomen en andere tropische planten.

Vakantiewoning voor 9 personen

Uiteraard kan je alle drie de kamers huren om met gans de familie of een groep vrienden te verblijven voor een totaal van 9 personen.

Kinderparadijs

Met de aanwezigheid van de schattige Lola zijn kinderen hier dan ook meer dan welkom en kunnen zij zich naar hartelust uitleven op de trampoline en zwembad. Dus speelgoed moet je alvast niet meebrengen voor de kleinsten onder jullie. Fun verzekerd!

Reserveren

Voor alle info en boekingen klikt u hier

Volg Casa Volar voor aanbiedingen en hun belevenissen

Facebook en Instagram

Trips2Malaga_Holiday_Andalucia