fbpx

Casa Tammies Bed & Boutique Estepona

Casa Tammies in het oude centrum van Estepona

Casa Tammies een Bed met een Boutique …. benieuwd?

Het Verhaal

Na een mooie wereldreis beseften Michel & Tammie dat ze zich niet meer wilden settelen in Nederland en werden verliefd op het gezellige Estepona, waar ze wonen met hun 3 poezen Fientje, Fluffy en Felipa. Estepona is ook wel bekend als de “tuin van de Costa del Sol” vanwege de goed onderhouden bloemperken en kleurrijke straatjes met bloemen.

Terwijl Michel druk bezig is met verbouwingen zijn beroep en passie, houdt Tammie zich bezig met de styling van Casa Tammies De juiste kleurtjes en accessoires zoeken voor de juiste plek is voor haar dan weer een echte passie, en dat merk je ook !

Waarom is het een Bed & Boutique? Wel op het gelijkvloers is er een winkeltje met allerlei leuke hebbedingetjes zoals schelpen, kleding, tassen, kaarsjes, zelfgemaakte sieraden en nog veel meer.

Het leuke aan Casa Tammies is dat alles op loopafstand is: de vele restaurants en terrasjes, het strand, de winkeltjes, etc. De sfeer in Estepona is gemoedelijk en voor ieder wat wils.

Tammie de creativeling

De Ligging

Estepona is zowat het laatste dorpje, zeg maar stadje in de provincie Málaga en wordt weleens het nieuwe Marbella genoemd, alhoewel de sfeer er veel gemoedelijker is en het oude centrum gezelliger.

Het oude centrum van Estepona is rustig en opvallend minder commercieel dan andere badplaatsen in Spanje, waar je om de stap wel een winkeltje of restaurantje tegenkomt. De oude huizen die je in het centrum tegenkomt hadden tot de jaren 50 vaak zelfs nog geen sanitaire voorzieningen of elektriciteit. Ondertussen natuurlijk al wel, maar hun pittoreske uitstraling blijft. Als je tijdens een wandeling of bezigheid toch even uitrusten wil met een hapje of drankje kan dit op één van Estepona’s vele pleinen. Denk bijvoorbeeld aan de Plaza de las Flores de Estepona en Plaza Doctor Arce.

Casa Tammies is ca. 1 uur verwijderd van het vliegveld van Malaga en ca. 40 minuten van Gibraltar Airport. Estepona heeft een busstation met directe verbinding naar het vliegveld van Malaga. Komt u met de auto dan is er voldoende parkeergelegenheid tegen betaling.

De Kamers

Casa Tammies telt 2 kamers: de zonnekamer en een suite ! De kamers zijn ingericht met smaak en met alle faciliteiten! De zonnekamer heeft een leuke balkonnetje zodat je daar kan genieten van een lekker glaasje en de suite heeft een gezellig ingericht dakterras.

Het Ontbijt

Omdat ze omringd zijn met de beste koffie en ontbijtcafeetjes serveren ze geen ontbijt. Aanrader voor een heerlijk ontbijt is Cafe de Theresa om de hoek. Dit wordt gerund door de Nederlandse Theresa. Als gast van Casa Tammies kunt u daar kiezen uit 3 heerlijke ontbijtjes voor een speciale prijs van € 6,50 p.p.

Het Strand

Mits Casa Tammies een dorpshuis is in het oude centrum is er geen zwembad maar kan je gaan genieten op loopafstand van het mooie strand en de haven.

Reserveren

Info en Boeken doe je hier

Volg Casa Tammies op Facebook en op Instagram