Casa Siempre Verde, villa met een groene “toets” in Alcaucin en verwarmd zwembad!

Facebookmail
Omgeven door het groen van het natuurpark “El Tejeda” en op 3 km van het dorp

Casa Siempre Verde is een prachtige villa voor 6 personen gelegen in een rustige wijk nabij het dorpje Alcaucin in één van de mooiste streken van Andalucia, de Axarquia. Door zijn fabelachtige ligging met zicht op het natuurpark “El Tejeda” nog net in de provincie Malaga ademt deze villa vooral rust uit! Ook een prima adres om te vertoeven in het voor- en/of najaar met zijn verwarmd zwembad! Kom genieten ……

Casa Siempre Verde .. met verwarmd zwembad voor koelere dagen in het voor – en najaar.
Heerlijk genieten !

Alcaucin is vooral bij de Belgen zeer geliefd zo ook de “baas” van dit dorp, Mario is namelijk de enige Vlaamse burgemeester van Spanje zeker tot de verkiezingen in 2019.

Gemeentehuis Alcaucin


Het dorpje heeft behalve een gezellig pleintje met het gemeentehuis en kerk, tal van restaurantjes en kleine supermarkten alsook een bankautomaat! In augustus tijdens de feria (meestal het tweede of derde weekend) zijn er de schuimfeesten, zowel op zaterdag als zondag, vanaf 14 uur, spuit men iedereen die in de buurt is van het dorpsplein nat terwijl het schuimkanon zorgt voor hilarische taferelen! Goede raad, ga in zwemkledij en bescherm waardevolle spullen tegen water, want niemand ontkomt aan de waterspuit!

Alcaucin Feria Schuimfeesten augustus

Casa Siempre Verde telt 3 slaapkamers voorzien van airco en 3 badkamers, wat maakt dat deze vakantiewoning niet alleen geschikt als gezinsvakantie, maar ook voor bevriende koppels, zodat u geen badkamer hoeft te delen.

In de volledig uitgeruste keuken, kunnen de keukenprinsen – en prinsessen zich naar hartenlust uitleven of wat dacht u van een BBQ festijn, na een aperitiefje op het lounge terras dichtbij het zwembad met zicht op de prachtige bergen ! En daarna kan u lekker gaan siësten in de hangmat!

Casa Siempre Verde ligt op een 20 minuten rijden van de kust van Torre del Mar, met tal van restaurants, gezellige strandbars en alle supermarkten ! De luchthaven van Malaga ligt op een 50 minuten met de auto. Het prachtige meer van Vinuela ligt op 15 minuten alsook het dorpje Vinuela waar er een dokterspost is.

Voor alle verdere info qua activiteiten en bezienswaardigheden kan u altijd een mailtje sturen naar [email protected]! Wij helpen u graag om u een zalige vakantie te bezorgen !

Klik hier als u graag de beschikbaarheid en prijzen wenst te weten over Casa Siempre Verde ?

Voor nog meer info over Casa Siempre Verde kan u terecht op hun website, ook reservaties lopen langs dit kanaal !

Volg Casa Siempre Verde op FB of plaats zelf jouw ervaringen over dit paradijsje op dit kanaal !

Een nachtelijke duik .. het kan…
Facebookmail