fbpx

Casa Roble, B&B

A place with a view = Casa Roble

Een stijlvolle B&B met binnenzwembad, jacuzzi en biljarttafel

Het verhaal

In Casa Roble wordt u onthaald op een top-locatie aan de rand van het dorpje Competa,op 50 km ten oosten van Malaga door An en Frank.  De typische spaanse villa is omgeven door terrassen met een prachtig uitzicht over het witte dorp, de bergen en de Middelandse zee.

An en Frank hebben in Spanje al wel wat watertjes doorzwommen, ze baten de B&B al ettelijke jaren uit. Dus het zijn al doorwinterde Andalusiërs. Af en toe komen we ze wel eens tegen, bij onze vrienden van Meson la Terraza een Belgisch restaurant met een heerlijke keuken.

U wordt warm verwelkomd als koningen! En kunt u ten volle genieten van alle comfort dat overal in Casa Roble aanwezig is! Van jacuzzi tot een biljarttafel, van een verwarmd zwembad tot lekker luieren op één van de talrijke terrassen.

De Ligging

Competa gelegen op een hoogte van 638 meter, is een redelijk groot ‘dorp’, vooral bekend voor zijn wijn! Als je geluk hebt dan kan je zien tot aan de zee. Maar de omgeving met glooiende heuvels is zeker zo mooi.

Competa is vooral een levendig dorp, met tal van winkels en restaurants .. en wil je eens naar Nerja dan passeer je toch gewoon via Frigliana, wat in de top 5 staat van de mooiste Andalucia of ga eens naar El Albuchal…. Lees er hier meer over… een echt avontuur met een tot einde

Competa ligt op de rand van het nationale park ‘Sierras de Tejeda, Almijara y Almara’ met een waaier aan buiten-activiteiten.

Cómpeta

De Kamers

Casa Roble telt 3 extra ruime tweepersoonkamers met eigen badkamer met douche 1 grotere familiekamer met eigen badkamer met bad/douche Alle kamers zijn voorzien van:  haardroger, handdoeken, koffie, thee en water, sateliet-TV, WIFI, kluis.  U merkt dat het u aan niets gaat ontbreken! 

Het ontbijt

Een uitgebreid ontbijt buffet staat elke ochtend op je te wachten …

Zwembad en jacuzzi

Het binnenzwembad en jacuzzi geven de opportuniteit om gans het jaar af te zakken naar Casa El Roble.

De gemeenschappelijk ”speelzaal”

Toen ik deze ruimte zag gingen mijn ogen fonkelen … hier ga je je geen seconde vervelen! Niet alleen een biljart of snooker tafel staan op je te wachten maar in deze ruimte kan je gezellig samenzitten voor een gezelschapspel of om wat te lezen of tv te kijken.

Activiteiten

Of u nu houdt van cultuur of natuur, van gastronomie of van een actieve vakantie… met de hulp van An & Frank gaat u een geweldige vakantie tegemoet.  De grootste culturele trekpleisters liggen op een uurtje rijden. 

Wat dacht u van een ritje met een Vespa door het Andalusische landschap uw haren ( voor die met lang haar)                wapperend in de wind?   Neem dan zeker even hier een kijkje op hun aparte website voor de Vespatours

Vespa Tours met casa Roble
stoere mannen op stoere vespa’s

Houdt u van een actieve vakantie dan biedt Casa Roble een waaier van mogelijkheden  : 

  • VESPATOURS
  • Wandelen
  • Paardrijden
  • Mountain bike
  • Canyoning
  • verhuur fietsen en Mountain bikes
  • Buggy tours
Sea Kayak
Sea Kayak

Reserveren

Voor alle verdere info en reservaties verwijst Trips2Malaga u graag door : klik hier. 

Volg alle nieuwtjes van Casa Roble op Facebook en op Instagram

Ons bezoekje

An en Frank Casa Roble Compéta

Het interview

Trips2Malaga ging een bezoekje brengen aan Casa Roble en wou onmiddellijk gaan biljarten ..