fbpx

Vakantie Zuid-Spanje, B&B en vakantiewoningen

Casa Lobera in Canillas de Aceituno in de Axarquia

Casa Lobera vakantiedomein waar kinderen meer dan welkom zijn.

3 vakantiewoningen: één van 4 personen en 2 van 6 personen die ook samen kunnen gehuurd worden voor een totaal van 16 personen.

Wie op zoek is naar een comfortabele charmante vakantiewoning waar kinderen meer dan welkom zijn, stelt Trips2Malaga Casa Lobera voor! Casa Lobera telt 3 vakantiewoningen, waar bij ééntje het mogelijk is om zelfs een B&B service te krijgen! Elke woning geniet privacy om een rustige vakantie tegemoet te gaan! Martin en Aletta hebben hun drukke gestreste leven in Nederland verruild met een “go with the flow” bestaan in de prachtige streek van de Axarquia met name op loopafstand van het pittoresk wit dorpje Canillas De Aceituno!

Casa Lobera ligt op een prachtig domein met slechts 3 vakantiewoningen en de woning van Aletta & Martin, waar zowel jij als je kroost een onvergetelijke vakantie tegemoet gaan! Aletta en Martin zijn superlieve vriendelijke Nederlanders die hun gasten niet aan hun lot overlaten eens ze hebben ingecheckt in één van de woningen, maar er steeds zijn om hen met raad en daad bij te staan!

Het verhaal

In 2015 zijn Martin en Aletta geëmigreerd uit Nederland en sindsdien wonen wij op het vakantiepark Casa Lobera in Zuid-Spanje. Behalve de drie vakantiehuizen van Casa Lobera verhuren zij ook Villa Azar en Casa Montaña. Alle huizen liggen dichtbij of in het authentieke witte dorp Canillas de Aceituno in Andalusië.

Martin en Aletta Casa Lobera Canillas de Aceituna

De vakantiewoningen

Ook indien je graag op vakantie gaat met een ander gezin, maar toch houdt van de nodige privacy hiervoor zijn de vakantiewoningen van Casa Lobera uitermate geschikt! Er zijn 2 woningen voor max 6 personen en eentje voor max 4 personen! Elk zijn ze voorzien van het beste comfort, met een privé terras en je kan je wagen voor de deur parkeren!

Agave – Buganvilla – Ciprès

De Ligging

Canillas de Aceituno wordt ook wel eens “het balkon van de Axarquia” genoemd ! En terecht! Heb je ’s avonds geen zin om te koken dan kan je altijd naar één van de gezellige restaurantjes gaan op loopafstand! Soms wordt er in Casa Lobera op verzoek ook een BBQ gehouden of wordt er een paella klaargemaakt!

Canillas de Aceituno ligt op nog geen 30 minuten rijden van de kustplaats Torre del Mar en is vooral ook bekend als vertrekpunt om de hoogste berg van de Axarquia te beklimmen namelijk de Maroma, met zijn 2066 meter hoog zeker een beproeving! Er zijn niet veel plekken in de Axarquia die je geen blik laten werpen op de Maroma, wijzelf (wij wonen tegen Torre del Mar) worden elke ochtend wakker met de Maroma die ons alle dagen op een andere manier een prettige dag wenst! Onze steunpilaar als het ware!

Hier laten we graag even kennismaken met Canillas de Aceituno en zijn omgeving :

Canillas de Aceituno .. foto Trips2Malaga

Zwembad en speeltuin

Er is een speeltuintje voor de kinderen en ouders hoeven ondertussen geen schrik te hebben dat ze in het zwembad sukkelen, want deze is volledig afgesloten en enkel toegankelijk via een hoog poortje! Een leuk weetje is dat het zwembad verwarmd is vanaf april tot november, zodat je ook een heerlijke verfrissende duik kan maken in het voor- en najaar!

Ons bezoek

Toen ik Casa Lobera ging bezoeken was ik ongelooflijk verrast door het plekje waar je als het ware kan picknicken met zicht over de vallei tot aan het meer van Viñuela! Heerlijk om je even terug te trekken met een heerlijk drankje en een spannend boek! Let wel op dat de berggeitjes je papier niet komen opeten!

Een stukje natuur in Casa Lobera met zicht op het meer van Vinuela!De geitjes van Canillas

Aletta en Martin gaan ervoor zorgen dat u een zorgeloze vakantie beleeft

Bekijk hier ons bezoekje aan Casa Lobera in 2019. let op het zijn er 2

Reserveren

Voor alle info, beschikbaarheid en prijzen klikt u hier!

Volg de avonturen van ondermeer de geitjes van Casa Lobera via de Facebook pagina en Instagram en YOU TUBE kanaal