fbpx

Casa Las Yeseras, in Almeria nabij Mojacar

VERSCHILLENDE KEREN VERKOZEN TOT BESTE BELGISCHE B&B IN SPANJE BEKEND OM ZIJN LEKKERE KEUKEN

Het verhaal

Las Yeseras betekent stukadoors in het Spaans! Waar deze benaming vandaan komt is me nog niet echt duidelijk, maar als we deze B&B in het najaar gaan bezoeken dan komen we waarschijnlijk wel alles te weten! Gelegen in het achterland van de provincie Almeria. Weg van de platgetreden paden, aan de oostkust van Andalucia, dichtbij het dorpje Bédar en vlak bij Mojacar ligt B&B Casa Las Yeseras! Onder het motto niets moet maar alles kan, runnen Mechelaars Iris en Luc sinds 2002 hun B&B! Ze zorgen er samen voor dat je een onvergetelijke vakantie beleeft in een nog ongerept stukje Andalusië.

De Kamers

Casa Las Yeseras telt 5 standaardkamers met ensuite badkamer, een suite en voor wie liever wat meer privacy heeft is er de vakantiewoning ” ‘El Castillo Las Yeseras’! Iedereen mag gebruik maken van het zwembad, bar en restaurant! Er gaat je hier aan niets ontbreken, want de kamers zijn voorzien met alles wat je maar kan indenken!

Het ontbijt en diner

Voor het ontbijt kan je rekenen op een uitgebreid buffet. Valt er iets te vieren dan zullen Iris en Luc het niet nalaten om het feestvarken in the picture te zetten.

Volgens al de gasten die er gedurende 20 seizoenen de revue als zijn gepasseerd, keer je met een maatje groter terug naar huis.

De culinaire diners zijn sterrenchef waardig en klaargemaakt met de heerlijke verse producten van de streek en verder.

De omgeving

Als je hier vertoeft moet je zeker de Cabo de Gata bezoeken. Een ongerept natuurgebied aan zee met nog ongerepte stranden en baaitjes. Of wat dacht je van de verlaten goudmijnen van Rodalquilar en herkenbare filmlocaties te bezoeken, waar o.a. scenes gedraaid zijn van “Indiana Jones and The Last Crusade” en meer recentelijk nog “Game of Thrones”.

Wil je eens een dagje strand inlassen dan liggen de dichtstbijzijnde stranden van Garrucha en Mojacar op een kleine 20 minuutjes autorijden.

Of kijk eens op onze pagina over de streek Almaria

Het zwembad

Heb je echter geen zin om Casa Las Yeseras te verlaten, dan kan je hier gans de dag vertoeven! Met een boek en een drankje aan het zwembad of liever ergens in een rustig hoekje! Een hongertje .. geen nood … drank en spijzen worden met veel liefde bereid en opgediend! Of na een dagje strand aanschuiven aan een heerlijk avondmaal…. MMMMMM

Reserveren

Voor alle info en reserveren klikt u hier

Volg Casa Las Yeseras op Facebook en Instagram

Wij kijken er alvast naar uit om deze streek en vooral Iris en Luc te leren kennen!

Iris en Luc van Casa Las Yeseras