Casa Flamenca in Granada

Facebookmail
Casa Flamenca_Granada_Trips2Malaga_Tips2Sleep

B&B Casa Flamenca de Granada rustig gelegen in een villawijk El Ventorrillo met privé zwembad, buitenterrasjes, 3 gastenkamers en studio en parkeer gelegenheid.

Gelegen op slechts 11 km van Granada centrum, 47 km van Las Alpujarras, 71 km van de kust, 57 km van sierra Nevada, 11 km van luchthavan van Granada en 126 km van luchthaven van Malaga.

KATHEDRAAL VAN GRANADA

De eigenares van “Casa Flamenca ” is Christine Hufkens.  

In 2014 besloot ze om haar leven verder door te brengen in een warmer klimaat. Na een zoektocht eerst in Frankrijk werd al snel duidelijk dat ze meer naar het zuiden moest!  Uiteindelijk vond ze wat ze zocht :  de combinatie van stad, cultuur, bergen en zee…. ‘Granada’. Ze was onmiddellijk verkocht: de mooie bezienswaardigheden, de fijne omgeving, de aangename temperaturen, de vriendelijke mensen,                    ja …  hier wil ze zijn de rest van haar leven…

Elke kamer heeft een andere uitstraling en beschikken over alles wat u nodig hebt voor een verblijf in deze fantastische provincie Granada.  Wenst u graag uw eigen potje te koken dan kan je altijd opteren voor de studio. 

Bij aankomst staat er al een flesje koud! 


Christine staat je bovendien graag bij met het organiseren van trips en activiteiten : van “flamenco-avond tot een begeleide trip naar het Alhambra of Las Alpujarras.  Blijf je liever in de B&B feesten : fiesta tapa avond met heerlijke tapa’s, drankjes en muziek ..alles voor een geslaagde avond! 

Las Alpujarras met zicht op de Sierra Nevada

Voor alle info en reservatie klikt u hier 

Volg Christine in Granada op Facebook hier

Facebookmail