fbpx

Casa Casira, tot 12 pers nabij Vinuela in het hartje van de Axarquia.

B&B en vakantiewoning

Het verhaal

Net zoals zovelen onder ons droomden Ilse en Rony van een vakantiewoning onder de Spaanse zon! Na een zoektocht van ettelijke jaren van Alicante tot Málaga vonden ze uiteindelijk 2 jaar geleden hun droomwoning in het hartje van de Axarquia dichtbij het prachtige meer van Vinuela! En doopten de woning onder de naam Casa Casira! Casa Casira bestaat uit een woning voor 6 personen en 2 studio’s eentje voor 2 en eentje voor 4 personen! In totaal kan je er dus makkelijk met 12 personen logeren! Door zijn ideale ligging, 600 meter van de hoofdweg, is Casa Casira de ideale uitvalsbasis om Andalucia te gaan ontdekken!

CASA CASIRA

Terwijl er heerlijk wordt gekokkereld in de buitenkeuken of bakkend op de BBQ kan je aan de bar genieten van het Spaanse : El dulce hacer nada… Il dolce far niente !

Overal rondom Casa Casira vind je gezellige zithoekjes zodat je je even kan terugtrekken om helemaal zen te worden!

Casa Casira kan in zijn geheel gehuurd worden voor maximum 12 personen of je kan de woning apart huren voor max 7 pers. Er zijn 3 slaapkamers met elk een king size bed en 2 badkamers met douche. Een grote open keuken aanpalend aan de leefruimte en met rechtstreekse toegang tot het overdekt terras, waar het zowel heerlijk vertoeven in tijdens iets mindere warme maanden als tijdens de warme zomermaanden.

Studio Acacia is geschikt voor 2 personen en is met enorm veel smaak ingericht … heerlijk cosy met alles erop en eraan ! Vanop het privé terrasje kan je genieten van het mooie uitzicht op de vallei! Klik hier om meer te ontdekken over Studio Acacia

Studio Risa is geschikt voor 4 personen, 2 volwassen en 2 kleine kinderen of 1 ouder. Er is een dubbelbed en een zetelbed! Het kingsize-bed en zetelbed zijn gescheiden door een paneel. Hier kan je genieten in alle rust van de omgeving vanop je privé terrasje en toch gebruik maken van al de faciliteiten nabij het zwembad, zoals de bar, buitenkeuken en BBQ! Klik hier voor alle info over Studio Risa

Studio Risa … laat je even je even meeslepen !

Voor al wie graag eens een balletje of een pluimpje slaat , is er een klein sportveldje

Tips2Sleep Familie

Casa Casira heeft heel de dag zon en schaduw met een prachtig uitzicht waarvan je op vele plekjes kan genieten!

Wie deze vakantiewoning wenst te boeken of meer info klikt hier!

Geef hen een Facebook likje en blijf op de hoogte!

Trips 2 Malaga raadt deze woning zeker aan voor grotere groepen of voor mensen die maar met 2 zijn en toch volledig op zichzelf!! Dagje kust? Op slechts 20 minuten rijden zit je op het strand van Torre del Mar, waar het ook heel plezant vertoeven is tijdens de avonden! Op donderdag is het markt !