fbpx

Casa B&B Sin Fin, in Bédar, Almeria.

Bekend van Ik Vertrek

Het eindeloos lang zwembad bij Casa B&B Sin Fin

Bekend via het programma IK VERTREK

Het verhaal

Dat Pascale en Ludwig verliefd werden op deze streek in de provincie Almeria is voor ons, Trips2Malaga, meer dan duidelijk! Bedar is een oud mijnstadje gelegen in de bergen van de Sierra de los Filabres met een fantastisch uitzicht over de vruchtbare valleien tot aan de stranden van de Costa de Almeria. Dit dorp staat bekend om zijn Moorse invloed en heeft zijn kalmte, schoonheid en rust weten te behouden met smalle, kronkelende straatjes en een panoramisch uitzicht op de kust, op minder dan 20 minuten afstand.
Het is vast één van de meest pittoreske dorpjes van Andalusië. En net hier kregen ze onmiddellijk het “wow”- gevoel toen ze oog in oog kwamen te staan met het huis van hun dromen! En zo werd Casa B&B Sin Fin geboren.De ligging

B&B Sin Fin is gelegen in de provincie Almería dichtbij de mooie dorpjes Bédar en Mojacar.

Het dorp Bedar ligt op slechts een klein eindje rijden van de kustplaats Mojacar. Het dorp dankt zijn aanwezigheid aan de mijnbouw. Meestal ijzererts in de 18e eeuw. De stad en haar economie worden nu vooral aangedreven door landbouw met de teelt van olijf-, amandel- en sinaasappels. Meer over de streek lees je hier!

De kamers

Casa B&B Sin Fin is kleinschalige zeer rustig gelegen B&B en werd in 2020 volledig vernieuwd met 4 nieuwe gastenkamers, buitenzwembad 12x5m met ligruimte en honesty bar! De kamers werden hebben en huiselijk comfort en elk met een andere inrichting. Elke kamer beschikt over een privé terrasje als je even totaal op jezelf wilt genieten van de mooie omgeving! De kamers zijn genoemd naar de 4 zonen van het koppel.

Na een deugddoende nachtrust en een uitgebreid ontbijt kan je al een heerlijke plons doen in dit prachtig zwembad.

Het ontbijt

Een rijkelijk ontbijt staat elke ochtend op jou te wachten om vol energie de dag te starten genietend van de prachtige omgeving.

Het zwembad

Geen excuses hier om niet aan je conditie te werken, alle dagen wat baantjes trekken en de vakantiekilo’s verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Nog wat sfeerbeelden

Om helemaal te kunnen wegdromen geven we hier nog wat views prijs.

Ongerepte regio

In de buurt vind je een ongerept deel van Spanje met fantastische kustplaatsen zoals Mojacar, Garrucha en Agua Amarga. Voor nog meer bezienswaardigheden in de buurt kan je hier terecht.

Mojacar.

Mooie natuur

Of maak eens van hieruit een uitstap die naar het fabelachtige Cabo de Gata leidt. Dit is zondermeer een uniek gebied en ik spreek in dit geval niet enkel over Spanje. Glooiende wegen leiden door een overweldigend bruin landschap dat niet weelderig begroeid is maar toch alle credits mag opstrijken van de eretitel “Parque Natural”. Het topspektakel speelt zich echter aan de zeeboord af. Strategisch geplaatste uitkijkpunten zorgen voor filmische panorama’s van golven die te pletter slaan op rotsen, vanuit een meer dan blauwe middellandse zee met de allure van een grote oceaan. Hier en daar wordt deze technicolorervaring onderbroken door lieflijke dorpjes met, meestal, vakantiewoningen, maar ook met uitnodigende terrasjes aan de rand van het water. Een gezellige lunch met de nodige visspecialiteiten is hier een evidentie. Iets verderop nodige stranden uit tot zon- en zwemplezier.

Cabo De Gato- Natuurpark

Geen zin in een uitstapje ?

Niet erg, want verblijven in Casa B&B Sin Fin is al een uitstap op zich door het wijdse uitzicht. Heerlijk vertoeven aan het zwembad met een glaasje in de hand dat je kan halen in de honesty bar!

Elk hoekje straalt gezelligheid uit.

Voor de sportievelingen staan er 2 mountainbikes ter beschikking en verder staat Pascale steeds tot uwer beschikking om jou en je reisgezel een vakantie te bezorgen!

Na een onvergetelijk dagje kan je met een glaasje nog even terugblikken op al het moois wat je tijdens je verblijf ontdekt hebt bij zonsondergang.

Reserveren

Voor alle info en reservaties klikt u hier

Volg Casa B&B Sin Fin op Facebook en Instagram

Ik vertrek

Bekijk gans hun verhaal via het programma IK VERTREK