fbpx

Casa Almendra, omringd door witte dorpjes!

Vakantiewoning met privé zwembad in de Axarquia voor max 6 personen

Het verhaal

Op een dag aan het bankautomaat kwamen we Didier en Karin tegen die ons wat info vroegen en ik me voorstelde als Trips2Malaga. Ze hadden hun paradijsje net gekocht en als het klaar was voor de verhuur mocht hun vakantiewoning mee op de site. Karin en Didier baten in Frankrijk ook een gîte uit en wonen tijdens de zomermaanden in la douce France en tijdens koudere maanden hier in het aangename Andalucia, als Corona het toelaat uiteraard. Ondertussen is dit supersympa koppel supervrienden geworden. Met een beetje dezelfde betreden paden, dat maakt onze band hecht natuurlijk.

De Ligging

Casa Almendra is gelegen in het hartje van de Axarquia met zicht op Periana, Alcaucin, Canillas de Aceituna, El Borge en het prachtig dorpje Comares! Hier telt vooral de rust en de geluiden van moeder natuur, de vogels! Genietend bij het zwembad met wat lectuur of luisterend naar je favoriete muziek, nippend aan een glaasje “tinto verano” ! En je voelt je hier de koning te rijk! Toch zin in een dagje kust .. op slechts 17 km of een half uurtje kom je bij de uitgestrekte en niet zo’n drukke stranden van Chilches en Benegarafe, met tal van strandbarretjes en stoelverhuur! Zin in cultuur? Ga dan een dagje naar Málaga en ontdek deze bruisende stad! Boodschappen en tal van restaurants vind je in Almachar op slechts 5 km!

De kamers en inrichting

In Casa Almendra kan je verblijven met 5-6 personen. Er zijn 2 kamers met een 2- persoonsbed, waarvan één met een ensuite badkamer en de andere grote badkamer wordt gedeeld met nog een 2- persoonskamer en nog een 1- persoonkamer met een twijfelaar ideaal voor 2 kinderen. Alle kamers beschikken over alle comfort !

Alle comfort in een authentiek kader

Het zwembad

De streek van de Axarquia onderscheidt zich van de drukke kant ten westen van Malaga richting Marbella. Hier staat het typische Spaanse leven nog centraal en dat ademt deze typische Andalusische finca ook uit! Aan gezellige witte dorpjes geen gebrek of trek je liever je wandelschoenen aan? Tal van natuurparken liggen dichtbij! Hier vertoeven is genieten . meer is er niet!

Casa Almendra

Reserveren

Voor alle info en reservaties klikt u hier

Voor alle info via facebook klikt u hier en geef een like aub, dank u

Boek snel en neem plaats !