Casa Almendra, omringd door witte dorpjes!

Facebookmail

Casa Almendra is gelegen in het hartje van de Axarquia met zicht op Periana, Alcaucin, Canillas de Aceituna, El Borge en het prachtig dorpje Comares! Hier telt vooral de rust en de geluiden van moeder natuur, de vogels! Genietend bij het zwembad met wat lectuur of luisterend naar je favoriete muziek, nippend aan een glaasje “tinto verano” ! En je voelt je hier de koning te rijk! Toch zin in een dagje kust .. op slechts 17 km of een half uurtje kom je bij de uitgestrekte en niet zo’n drukke stranden van Chilches en Benegarafe, met tal van strandbarretjes en stoelverhuur! Zin in cultuur? Ga dan een dagje naar Málaga en ontdek deze bruisende stad! Boodschappen en tal van restaurants vind je in Almachar op slechts 5 km!

Zwembad met buitenkeuken

In Casa Almendra kan je verblijven met 5-6 personen. Er zijn 2 kamers met een 2- persoonsbed, waarvan één met een ensuite badkamer en de andere grote badkamer wordt gedeeld met nog een 2- persoonskamer en nog een 1- persoonkamer met een twijfelaar ideaal voor 2 kinderen. Alle kamers beschikken over alle comfort !

Verder is alle comfort aanwezig om u een zorgeloze vakantie te laten beleven

Hou je van vers fruit dan ben je hier aan het juiste adres! Het huis staat op 8000 m² eigen grond, met zijn tropische begroeiing; palmbomen, olijfbomen, amandelbomen, citroenen, appelsienen, mango’s, kumquats en avocado’s, waar heel het jaar van kan genoten worden. Je gaat zeker gezond weer naar huis!

De streek van de Axarquia onderscheidt zich van de drukke kant ten westen van Malaga richting Marbella. Hier staat het typische Spaanse leven nog centraal en dat ademt deze typische Andalusische finca ook uit! Aan gezellige witte dorpjes geen gebrek of trek je liever je wandelschoenen aan? Tal van natuurparken liggen dichtbij! Hier vertoeven is genieten . meer is er niet!

Casa Almendra

Deze woning staat net in de verhuur dus is nog vrij voor tal van weken in 2019!

Voor alle info en reservaties klikt u hier

Voor alle info via facebook klikt u hier en geef een like aub, dank u

Boek snel en neem plaats !
Facebookmail