fbpx

Bike to the Future

Uw Fiets, E bike En Scooter Specialist In De Axarquia

Uw  tweewieler specialist in
Torre del Mar en omstreken

Het verhaal

De liefde voor 2-wielers brachten Frank en Els op het idee om een fietsenwinkel te openen voor zowel de verkoop als de verhuur van de nieuwste en beste fietsen in Torre del Mar in de Axarquia! Begin 2018 was hun eerste vestiging iets naar de kleine kant en besloten ze de zaak uit te breiden om zo hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn! 

E-Bikes specialist

Je vindt er een zeer uitgebreide keuze aan fietsen, e-bikes en scooters

Verhuur van fietsen en scooters

RESERVEER VANAF NU JE FIETS ONLINE VIA EEN KLIK OP DEZE KNOP

Back to the future

Leuk weetje

De winkel werd genoemd naar de passie van Frank : Back to the future! Van de voormalige films met Micheal J. Fox!   En met Bike to the Future stonden zij al onmiddellijk als eersten aan het roer om de Spanjaarden en toeristen kennis te laten maken met de e-Bike , de elektrische fiets, en als er iemand specialist is in deze materie dan zijn het Frank en Els wel! 

U vindt de winkel over het busstation in Torre del Mar

Als je woont aan de Costa del Sol of in Andalusië of hier dikwijls vertoeft en je hebt er al eens over nagedacht om een fiets of e-bike aan te schaffen,  ga dan zeker een langs Frank en Els van Bike to the Future om je te laten bijstaan met alle goede raad en kennis! Collection of bikes
FOR SALE

Elektrische en gewone fietsen van de topmerken Focus, Kalkhoff,en KTM. Altijd welkom in de winkel voor meer info en een gratis proefrit.

Neem eens een kijkje op de site Bike to the future

Volg de 2-wieler avonturen en aankondigingen via facebook of via Instagram

Adres    : Calle Pintor Cipriano Maldonado Jiménez 5 , 29740 Torre del Mar
Contact : hollibikerental@gmail.com                Tel : +34 649 66 11 84