B&B Villa Andalucia in Cómpeta, hoog en droog in de Axarquia.

Facebookmail
Mooie terrassen aan Villa Andalucia

Helen Hares is jouw Engelse gastvrouw tijdens je vakantie in Villa Andalucia. Helen woont hier al meer dan 15 jaar samen met haar oom en tante, die hier een bedrijf runden. Op jonge leeftijd werd bij Helen MS geconstateerd en er werd haar aangeraden om in een warmer klimaat te gaan leven. Helen wordt omringd door betrouwbare werkkrachten om haar B&B draaiende te houden en jouw een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het fantastisch klimaat hier heeft inderdaad geholpen om het aftakelingsproces te temperen. En zo zet zijn haar elke dag in om haar gasten te verwennen in Villa Andalucia.

Villa Andalucia is gelegen in het dorp Cómpeta, vooral bekend voor de “zoete” wijn! In het hartje van de Axarquia ten oosten van Málaga! Frigliana, El Albuchal en Nerja zijn de bekendste dorpen in de buurt, maar ook het bruisende typisch Spaanse Torre Del Mar ligt op een 20 minuten rijden.

Villa Andalucia telt 4 kamers met een ensuite badkamer, waarvan ook familiekamers! Elke kamer heeft de naam van een vrucht ..

“An oasis of tranquility…highly recommend”

Een oase aan rust waar je de vogels hoort fluiten en de bladeren aan de bomen hoort ritselen. Ondertussen kan je genieten aan het zwembad met een boek en cocktail gemaakt met liefde door Helen.

pool with a view @Villa Andalucia
Of dobberend op deze matras … heerlijke afkoelen!

Honger en dorst ga je hier zeker niet hebben, want Helen zorgt voor een uitgebreid ontbijt, en waarschijnlijk kan ook wel een typisch Engels ontbijt ..

Bij aankomst staat deze tapa-schotel op jou te wachten

Wil je blijven dineren dan serveert privé Chef Henning de heerlijkste gerechten.

Villa Andalucia biedt ook tal van toffe activiteiten aan die je kan terugvinden via deze link!

Voor alle info en reservaties kan u terecht met uw vragen op via deze link

Uiteraard verteld Helen je graag de laatste nieuwtjes op haar Facebookpagina!

Facebookmail