fbpx

B&B Uva Española

B&B Uva Española, de Spaanse druif

Het verhaal

Hun liefde voor Andalusië met zijn adembenemende landschappen, mooie witte dorpjes  en de vele zonuren, heeft Ingrid en Harry over de streep getrokken om een gewezen olijfmolen om te bouwen in een gezellige B&B!

Ingrid en Harry twee rasechte Bourgondiërs hebben de naam “Uva Española”, Spaanse druif, te danken aan hun passie voor wijn en lekker eten! En zo verbouwen zij op hun terrein ook druivenranken. En wie weet produceren zij binnen een paar jaar hun eigen Spaanse wijn

De Ligging

De finca bevindt zich in de wijk Arroyo Coche, tussen de witte dorpjes Villanueva de la Concepción, Casabermeja en Almogia, en is zeer goed bereikbaar met een huurauto of zelfs met het openbaar vervoer vanuit Málaga! Ideaal om eens af te zakken naar El Torcal, voor de prachtige rotsformaties te bekijken of naar de stad Antequera. Mits je op een goede verbinding ligt om zowel Malaga als Cordoba te bezoeken is cultuur opsnuiven makkelijker dan je denkt. Of gewoon de omliggende dorpjes is toch ook al leuk om te doen. Gewoon ontdekken hoe onze zuiderste buren leven.

Kamers

De oude olijfmolen annex boerderij “finca”, is voorzien van alle modern comfort en telt 4 kamers of je kan ook opteren om 2 kamers te laten samensmelten tot een “casita” of vakantiewoning en alles is eigenhandig gerenoveerd door handige Harry. Dus alles is met smaak en de beste materialen gemaakt.

Ontbijt

Een heerlijk vers energierijk ontbijt staat elke ochtend op je te wachten ….

Het zwembad

De tuin met zwembad biedt prachtig uitzicht over de streek met in de verte de prachtige rotsformaties van El Torcal.

Reserveren

Voor alle info en boekingen : klik hier 

Volg de laatste nieuwtjes via Facebook en geef even een like!

Druivenoogst

Wie weet kan je jezelf binnenkort druiven komen plukken en stampen tot sap om daarna wijn te maken …