fbpx

B&B Rincon del Mundo

Welkom in Rincon del Mundo

Het hoekje van de wereld, met achter de hoek El Caminito del Rey

Het verhaal

Soms worden dromen werkelijkheid en soms vroeger dan verwacht! Ook Katja & David hadden het niet zo onmiddellijk gedacht. Tijdens de jaarlijkse vakantie in Andalucia kwamen ze toevallig bij de B&B Rincón del Mundo terecht, midden in de Zonnevallei! Het was een “coup de foudre”, liefde op het eerste gezicht! Silvie en Lars, de toenmalige eigenaars, zochten overnemers voor hun B&B aangezien deze te klein werd voor hun gezinsuitbreiding.
Katja en David hebben toen besloten om de mooie B&B Rincón del Mundo over te nemen en het succes van deze B&B verder te zetten.

Katja en David van B&B Rincon del Mundo!

De Ligging

B&B Rincon del Mundo is gelegen in de Zonnevallei, vlakbij het pittoresk dorpje Alóra. Of ook wel de “moestuin van Andalusië” genoemd! Alhoewel ik niet denk dat wij appelsienen, granaatappels, meloenen, advocado’s, amandelbomen, wijn –en olijfgaarden, tarwevelden en citrusvruchten in onze moestuin aantreffen. Laat het ons dan maar “plantages” noemen.

B&B Rincon de Mundo is een ideale uitvalsbasis voor reizigers die graag El Caminito del Rey willen gaan bewandelen. Dit in combinatie met een bezoekje aal El Torcal en wat wandelen in de natuur, en je verblijf hier kan al niet meer stuk.

Een zicht over de vallei

Alora is een prettig dorpje waar het gezellig vertoeven is tussen de plaatselijke bevolking.

Ook deze B&B is zeer centraal gelegen in Andalusië en een ideale uitvalsbasis om de streek te gaan verkennen!

De kamers

Bij B&B Rincón del Mundo heb je de keuze uit 3 gezellige gastenkamers op het gelijkvloers met elk een eigen thema en met elke ochtend een gevarieerd ontbijt met een uniek uitzicht op de Zonnevallei! Sommige kamers kunnen ook verbonden worden zodat je een familiekamer hebt!

Apero time and more

Katja en David toveren voor hun gasten graag de lekkerste cocktails op tafel met een heerlijke homemade tapa’s

Verkies je om te blijven lunchen of dineren .. schuif gewoon mee aan tafel


Het zwembad

Het zwembad is geschikt voor jong en oud, hier kan je naar hartelust verkoeling zoeken om nadien te zonnebaden op één van onze terrassen met een boekje en een drankje .. ook voor kinderen is het hier heerlijk vertoeven

Heerlijk vertoeven binnen en buiten


In de ruime gemeenschappelijke leefruimte met aparte leeshoek kan je rustig vertoeven, een boek lezen of een gezelschapsspel spelen. Of ergens in een verdoken hoekje in de tuin…. lekker relaxen en je goed voelen…

Wandelen in de omgeving

Voor wie eens graag de natuur intrekt of zijn dagelijkse stappen moet doen voor zijn conditie kan vanuit de B&B een prachtige wandeling maken!

Reserveren

Voor alle reservaties en info klikt u hier!

Volg al de capriolen van Katja en David op Facebook en Instagram

Rincon del Mundo .. uw vakantie in Alora