B&B Rincon del Mundo in Alora, dichtbij El Caminito del Rey.

Facebookmail
Welkom in Rincon del Mundo

Soms worden dromen werkelijkheid en soms vroeger dan verwacht! Ook Katja & David hadden het niet zo onmiddellijk gedacht.

Katja en David van B&B Rincon del Mundo!

Tijdens de jaarlijkse vakantie in Andalucia kwamen ze toevallig bij de B&B Rincón del Mundo terecht, midden in de Zonnevallei! Het was een “coup de foudre”, liefde op het eerste gezicht! Silvie en Lars, de toenmalige eigenaars, zochten overnemers voor hun B&B aangezien deze te klein werd voor hun gezinsuitbreiding.
Katja en David hebben toen besloten om de mooie B&B Rincón del Mundo over te nemen en het succes van deze B&B verder te zetten.

B&B Rincon del Mundo is gelegen in de Zonnevallei, vlakbij het pittoresk dorpje Alóra. Of ook wel de “moestuin van Andalusië” genoemd! Alhoewel ik niet denk dat wij appelsienen, granaatappels, meloenen, advocado’s, amandelbomen, wijn –en olijfgaarden, tarwevelden en citrusvruchten in onze moestuin aantreffen. Laat het ons dan maar “plantages” noemen.

Een zicht over de vallei

Voor wie “El Caminito del Rey” wil gaan belopen, ligt deze B&B enorm goed gelegen. Je kan trouwens altijd mailen naar Trips2Malaga als je geen tickets meer hebt kunnen bemachtigen.

Bij B&B Rincón del Mundo heb je de keuze uit 3 gezellige gastenkamers op het gelijkvloers met elk een eigen thema en met elke ochtend een gevarieerd ontbijt met een uniek uitzicht op de Zonnevallei! Sommige kamers kunnen ook verbonden worden zodat je een familiekamer hebt!


In de ruime gemeenschappelijke leefruimte met aparte leeshoek kan je rustig vertoeven, een boek lezen of een gezelschapsspel spelen.

Regelmatig organiseren Katja en David ook een cocktail/aperitief moment met homemade tapa’s!


Ons zwembad is geschikt voor jong en oud, hier kan je naar hartelust verkoeling zoeken om nadien te zonnebaden op één van onze terrassen.

Voor wie eens graag de natuur intrekt of zijn dagelijkse stappen moet doen voor zijn conditie kan vanuit de B&B een prachtige wandeling maken!

Ook deze B&B is zeer centraal gelegen in Andalusië en een ideale uitvalsbasis om de streek te gaan verkennen!

Vanaf 2 april 2020 kan je dit sympathiek koppel leren kennen! Ontdek snel al hun “OPENINGSACTIES

Boeken kan vanaf nu uiteraard : voor alle reservaties en info klikt u hier!

Volg al de capriolen van Katja en David op Facebook en Instagram

Rincon del Mundo .. uw vakantie in Alora

Facebookmail