fbpx

B&B Casa Pura Vista, waar het puur leven is, in Arenas

Arenas in de Axarquia nabij Malaga

Arenas is een dorpje gelegen in de bergen nabij de typisch Spaanse badplaats Torre del Mar en op 45 minuten van Malaga. Met uitzicht op de zee en de bergen is dit wel een idyllisch plekje om je kostbare en verdiende vakantie door te brengen. Hou je van wandelen en fietsen dan neem de sympathieke gastheer Philippe je graag mee op sleeptouw … wel trappen uiteraard.

Wij vertrekken als jong gezin.

In 2016 slaagden Philippe & Katrien erin om hun succesvol Belgisch bedrijf over te laten aan een grote marktspeler in hun branche!  Hierdoor konden ze hun jarenlange droom verwezenlijken en trokken ze samen met zoontjes Milan & Rune naar Andalusië waar ze sinds 2017 de trotse eigenaars zijn van B&B Casa Pura Vista!

Na een zoektocht werden ze verliefd op een huis nabij Arenas. Het dorp telt 1282 inwoners, is één van de witte dorpen in de mooie Axarquia streek en ergens tussen de olijf en amandelbomen hebben ze hun “droomwoning” gevonden  Na een grondige verbouwing was B&B Casa Pura Vista in mei 2017 klaar om de eerste gasten te ontvangen.

4 gezellige kamers met 1 familiekamer voor een gezin.

B&B Casa Pura Vista telt 4 ruime gezellige kamers, waarvan 1 een familiekamer. Elk met hun eigen badkamer! Alles is aanwezig zodat u enkel hoeft te genieten!  Behalve in de familiekamer is het mogelijk om in 1 kamer een extra bed bij te zetten mits een toeslag.  Kinderbedje ter beschikking !

Een gracieus ontbijtbuffet

Elke ochtend kan u genieten van een uitgebreid en gezond ontbijt met dagelijks een lekkere verrassing!

Tijdens de Corona wordt het ontbijt gebracht volgens de Covid regels opgelegd door de overheid

Aan dit ruime zwembad kan u heerlijk relaxen, genietend van een “Pura Vista” (puur zicht) op de bergen en de kust van de Costa del Sol  Of wat dacht u van : nippend aan een glaasje cava ontspannen in de jacuzzi.  Ook niet slecht !

Ideale B&B met kinderen groot en klein

Daar Pura Vista wordt uitgebaat door een jong gezin met tieners ( ja die worden groter en groter) is het domein zeer toegankelijk voor gezinnen met kinderen. Verveling is uit den boze terwijl de ouders heerlijk genieten van een mooie zonsondergang.

Uitvalsbasis voor beachfun

Arenas is een ideale uitvalsbasis voor vakantiegangers die houden van een dagje strand of een boottochtje met een catamaran in samenwerking met één van onze partners in crime!

Op slechts 20 minuten sta je met je voeten in de Middellandse zee en kan je gaan genieten van een heerlijk dagje strand.

Of misschien  een wandeling door de Rio Chillar nabij Nerja op 40 minuten.

Ook B&B Casa Pura Vista is een goede uitvalsbasis om veel te ontdekken in Andalucia zoals Granada en Malaga op een klein uurtje rijden.

Katrien en Philippe zijn echte die hards in het overleven tijdens de harde Corona tijden. Voor jonge gezinnen is het niet makkelijk om het hoofd boven water te houden als zelfstandige in Spanje. Maar het lieve koppel bleef niet bij de pakken zitten en is van online verkopen tot een functie in de makelarij bij Abracasabra, zo zie je maar dat landgenoten elkaar helpen tijdens deze moeilijke tijden.

Voor info en reservaties

klik hier B&B Casa Pura Vista

Voor alle inlichtingen en boekingen klik hier

Volg via Facebook en Instagram alle avonturen van Philippe, Katrien, Milan en Rune…