fbpx

B&B Nuestro Cielo, Antequera – El Torcal

Het verhaal

Vroeger droeg B&B Nuestro Cielo de naam : Casa Miranda! Een naam die deze prachtige B&B kreeg na de restauratie in typische Andalusische stijl door de schrijfster Miranda Innes van het boek ‘ Getting to Mañana, waarin ze over het leven in het huis schrijft!

Toen Fabi en Frank in 2012 de woning bezochten werden ze uiteraard onmiddellijk verliefd op Casa Miranda die ze al gauw omdoopten in Nuestro Cielo. Mits de nodige veranderingswerken is de CASA omgevormd tot een mooie B&B waar het heerlijk rustig vertoeven is.

Frank is een fervent fietser en zal je graag meenemen op één van zijn ritjes in het prachtige landschap : smeer je benen maar al in!

De Ligging


Het typisch Spaanse landhuis is gelegen op een rustige locatie met uitzicht op het natuurpark ‘El Torcal’ enerzijds en anderzijds op het El Chorrogebergte zeer bekend om zijn ‘ Caminito del rey’. Een ideale stek om een B&B uit te baten.

De kamers

B&B Nuestro Cielo bestaat uit 4 gezellige en verzorgde gastenkamers met ieder zijn apart terrasje, douche en toilet.

Bloementuin

In een prachtige binnentuin met diverse hoekjes kan je heerlijk relaxen en even tot jezelf komen.  Vanaf de lente staat de tuin in bloei!

Het zwembad

Genietend bij het zwembad of op je eigen terrasje met een uitzicht van 360 ° over de prachtige omgeving!  Zo een beeld laat je nooit meer los!

Ontbijt en diner

Uiteraard krijg je een uitgebreid ontbijt voorgeschoteld, maar voor die wil kan ’s avonds aanschuiven om te smullen van Andalusische specialiteiten met een vleugje Belgisch touch en een Belgisch biertje.

Gezellig salon

Bij minder mooi weer beschikt de B&B  over een gezellig gemeenschappelijke salon. Daar kan men bij een lekker glaasje (bier of wijn) gezellig babbelen of een boek lezen

Fabi en Frank verwelkomen al hun gasten met een glaasje en een assortiment van heerlijke tapas. Kan je je Belgisch biertje niet missen? Ook daarvoor kan voor gezorgd worden

Fietsparadijs

Ben je een fietsliefhebber?  Fabi en Frank geven je de mogelijkheid om koersfietsen en mountainbikes te huren!

Reserveren

Voor alle info en reservaties klik hier

Volg de belevenissen van B&B Nuestro Cielo op Facebook en Instagram

Trips2Malaga was op visite bij B&B Nuestro Cielo