B&B Nuestro Cielo, dichtbij Antequera

Facebookmail

B&B Nuestro Cielo, droeg vroeger de naam : Casa Miranda! Een naam die deze prachtige B&B kreeg na de restauratie in typische Andalusische stijl door de schrijfster Miranda Innes van het boek ‘ Getting to Mañana, waarin ze over het leven in het huis schrijft!

Fabi en Frank werden uiteraard onmiddellijk verliefd op Casa Miranda die ze al gauw omdoopten in Nuestro Cielo, waarvan ze sinds 2012 de trotse eigenaars zijn!

Nuestro Cielo is een prachtig landhuis gelegen op een rustige locatie, nabij Villanueva de la concepcion, in barriada Pastelero, met een spectaculair uitzicht op het natuurpark “El Torcal“.

B&B Nuestro Cielo bestaat uit 4 gezellige en verzorgde gastenkamers met ieder zijn apart terrasje, douche en toilet.

In een prachtige binnentuin met diverse hoekjes kan je heerlijk relaxen en even tot jezelf komen.  Vanaf de lente staat de tuin in bloei!

Genietend bij het zwembad of op je eigen terrasje met een uitzicht van 360 ° over de prachtige omgeving!  Zo een beeld laat je nooit meer los!

Bij minder mooi weer beschikt de B&B  over een gezellig gemeenschappelijke salon. Daar kan men bij een lekker glaasje (bier of wijn) gezellig babbelen of een boek lezen

Fabi en Frank verwelkomen al hun gasten met een glaasje en een assortiment van heerlijke tapas. Kan je je Belgisch biertje niet missen? Ook daarvoor kan voor gezorgd worden

Ben je een fietsliefhebber?  Fabi en Frank geven je de mogelijkheid om koersfietsen en mountainbikes te huren!

Voor alle info en reservaties klik hier

Volg de belevenissen van B&B Nuestro Cielo op Facebook en geef even een like !

Van 10 tot en met 14 juni kan je komen leren masseren tijdens een 5 daags verblijf ! 

Alle info vind je hier

Trips2Malaga was op visite bij B&B Nuestro Cielo

Facebookmail